Ben hacamat yaptırdım tabi sadece ondandır demiyorum ama etkisinin olduğunu düşünüyorum şehir hastanelerinin getat poliklinikleri yapıyor gebeliğim bittikten sonra devam ederim kesinlikle.
Hamilelik Planlayanlara Öneriler💛
Tamamen kafaya takmamak ve strese girmemek bence formülü. Bi de şeye çok inanırım en çok neyi istersen Allah onu yokluğu ile sınar konusuna çok inanıyorum. Bence akışa bırakmak şartlanmamaktan geçiyor
Mylittlepumpkinn özel olacak biraz ama benim doktorum ilişki esnasında eşin göğüslerine ellemesin demişti süt hormonunu arttırıyormuş bu da engel olabiliyormuş😅 biz buna dikkat ettikten bir ay sonra bebek haberi aldık 🌸 bir de gerçekten kafanızı dağıtmanız lazım odak noktanız bebek olmamalı mutlaka bir vakti var💐
Bende 5 aydır deniyorum folik asit kullandım 3 ay, eşime de multivitamin,çinko (çinko sperm kalitesini arttıyormuş diye biliyorum) ve d vitamini (d vitamini bende kullanıyorum) bacaklarımı da dikiyorum sonrasında ama daha başarıya ulaşamadım 😅adetlerimde normalde düzenlidir ama korunmayı bıraktıktan sonra ayarı kaçtı biraz bu ay yumurtlama testleri deniyorum laboquick inşallah bu ay olur bakalım :)
Mylittlepumpkinn ben hemen öncesinde kan değerlerine baktırın kan ilaci, demir ilacı d vit damla kullanmıştım bir iki ay içinde hamilelik oldu, tabi folik asitte yanında kullandım ve kendime ilgilenecek farklı alanlar buldum kafayı rahat bırakmak için 🤗
Mylittlepumpkinn 1,5 sene boyunca gitmediğimiz doktor dinlemediğimiz kişi kalmadı. Üstüne 4 ay yumurta çalıştırıcı ilaç kullandım ilk ay kimyasal geçirdim fakat sonrasında ilaç bitti kafamda da olmuyor artık diye bitirdim yaza nasipse aşılama yaparız diyede doktoruma söyledik. İlaç kullanmadığım ay ve hiç kafama takmadığım 5 ay öncesinde hamileliğimi öğrendim. Mucize gibi oldu. Tavsiyem hiç stres yapmayın ne yaparsanız yapın vakti gelince hiçbir şey engel olmuyor🙏🏽🙏🏽
Öncelikle sakin olmanı, şartlanarak birlikte olmamanızı tavsiye ediyorum. Sırf bebek yapıcaz diyip beraber olmayın. Birbirinizi istediğiniz haftada 2-3 gün olacak şekilde beraber olun. Hemen kalkmaması ve kalçanın altına yastık koymanı tavsiye ederim. Stres her sıkıntının sebebi. Sakin olun. Takmayın kafaya, çevrenize söylemeyin. Gerisi Sabır ve nasip işi…
Mylittlepumpkinn bende geçen ağustosda düşük yaptım 3 ay yumurtlama günlerini dikkat etmemişim doktora da gittik eşimde bende sonrasında adet bittikten sonra yumurtlama dönemine ve o ay ilişki düzenine önem verdik sonrasında hamile kaldım hemen bence ona dikkat edin
Bende düşükten sonra 2 yıl hamile kalamadım sebepsiz. Ovülasyon testi aldım 1,5 yıl onla denedim. Baktım hala olmuyor çöpe attım hatta. Aman olursa olur dedim bıraktım peşini sonrasında bikaç ay sonra hamile kaldım. Kafayı rahatlatmak en önemlisi eğer bi problem yoksa tabi
Mylittlepumpkinn benim komşum soğan kürü ile hamile kalmıştı
Mylittlepumpkinn eşin kan değerlerine baktırdım kan ilacı kullanmasını seninde kan değerlerine bakıp kan ilacı bakmanini öneririm kan degerlerin normal değil yüksek olsun , kanalların açık demekki düşük olduğuna göre , eşin Proxeed kulansin mutlaka günde iki tane yumurta nekadar kaliteli olsada erkek spermide önemli , sende Orzax ocean polysitol kulan bı araştır istersen çok faydali yumurta kalitesi için içeriğinde temiz mutlaka ovulasyon takibi yap femara denedin mi bilmiyorum doktoruna danışıp 3 . Gün başlarsan bu dediğim folik asitle birlikte çok güzel geliştiriyor sağlıklı yumurtayı sonrasında , nane maydonos mısır sirke nar yeme sakın bu lar ilk üç ay söktürücü oluyor başkada vardır belki ama ben bunları hatırlıyorum yemenizi de sağlıklı yiyin balık tüketin yada balık yağı alın ikinizde, yumurtlama günü eşin bitter çikolata ve kahve içsin kabak çekirdeği hep tüketin benim aklıma gelenler bunlar ben 1. Bebeğimi böyle kavuştum , daha doğrusu öncesinde birtane de erken doğum vardı vefat etti ama ondada çok sağlıklı besleniyorduk hep balık yiyordum keçi boynuzu pekmezi ve ovulasyon yetti ikincide olmuyordu kimyasal oluyordu ben bunları yaptım aynı ay femara ve catalma iğnesi kualndim oldu şimdi birdaha istiyorum bu ay bu dediklerini yapacam eğer olmazsa
Mylittlepumpkinn benimde düşük oldu ilk bebeğim aylarcada olmadı stresten uzak dur dicem ama ister istemez oluyor böyle bir planın varsa öncelikle folik asit desteği al ovulasyon testleri falan da strese sebep oluyor bence sürekli o günler denemek umut etmek bunun yerine adetin bittikten sonra iki günde bir ilişki öneririm ben öyle yaptım şükür hamileyim
Mylittlepumpkinn soğan kürüde denedim oda temizliyor vücudu onuda araştır derim biraz içmesi zor ama değer o kurden çok fayda gören oldu
Mylittlepumpkinn Ben 1 hamileligimi zor elde ettim ve sonrasinda dusuk yasadim. Ikinci hamileligim korunmsyi birkatigimiz ay hemen gerceklesti. Hacamat, bal, polen, soguk sıkım zeytinyağı kullandım. Size de öneririm. Ayni zamanda bal polen eşinizde sperm hareketliligi ve sayisi icin yiyebilir. Bunlari yapip yedigim ay ikiz hamile kaldim:) Darısı başınıza insallah 🤲🤲🤲
Mylittlepumpkinn yumurtlama dönemini takip et canım orda hamile kalma yüksekliği düşüklüğü günleri var o günlerde denerseniz olur belki
Mylittlepumpkinn canım havuç incir kayısıyı kaynatıp sabah akşam aç karınla suyunu iç yumurtalıkları hızlandırıyor ve çoğu kişi bunla hamile kalıyormuş bende bu ay deniycem
Mylittlepumpkinn rica ederim yastık çok yukarıda olmuyor maalesef ayakları havaya kaldırmak daha da etkili ☺️
Mylittlepumpkinn folik asit başla hep düzenli kılan onu bende düşük yaptık 6 ay geçti gebe kaldım sauan 7 ayligiz folik asit kulan takvim uygulamasını indir ordan yumurtlama dönemini takip et ve ilişki sonrası hemen yıkanma yastık köy altına ayaklarıni kaldır yani bu sekilde gebe kalirsanda oksopar iğne kulan risk açısından
Mylittlepumpkinn ben Ovülasyon testi denedim hamile kaldım . Bir arkadaşım var oda bebeği karnında öldü onada Ovülasyon testi önerdim dene dedim olmadı bir türlü hamile kalamıyor oda . Başka bir arkadaşım da aynı şekilde hamile kalmak istiyor ama olmuyor . Ben bundan bir ay önce umreye gittim orada adem elmasını gördüm hamile kalmaları için miş o elma . oradan alıp arkadaşıma getirdim deneyecek sende o elmayı bulabilirsen aktarlardan al dene istersen onu çok alıp yapan var
Mylittlepumpkinn rahim filmi çektirdiniz mi acaba?