gunesinannesi_ Eymeninannesi1808 evet bende öyle oldu tatlıdan aşırı soğudum 17+2 yim hamile kaldığımdan beri sadece ekşi ve tuz aşırı yemeye başladım tatlıyı ağzıma bile sürmedim şimdiye kadar
Sehrazatt Eymeninannesi1808 ben tatlı yiyemiyorum resmen bir çikolatayı bile bitiremiyorum normal de bayılırdım 😂 kızım olacak inşallah 🩷
Ayshe19 Eymeninannesi1808 tuzlu ve de ekşi şeyler yedim ilk zamanlar tatlı asla yiyemedim cinsiyet kız oldu
Burcu3509 İlkinde ekşi turşu salça yedim erkek gözleme aserdim. Bunda tatlı kek aserdim hala tatlı yiyorum bakalım cinsiyet ne olacak.
Seymka Eymeninannesi1808 hamileliğimin başında deli gibi erik yiyordum şimdi şalgam suyuyla devam ediyorum :) ve %60 oğlumuz olacak 🤗
Eymeninannesi1808 Zeynepikranur 😂 teşekkür ederiz inşallah hepimiz yavrularımızı saglıkla alırız kucagımıza🥺😍
Zekiye45- Benimde bi değişik yA çoğunlukla ekşi tuzlu yiyorum bakalım ne olcak🥹🌸 şuanda 11+4 haftalıkım sizce erkek mi kız mı kızlar
Haticealp Eymeninannesi1808 hep salata yedim artık dibindeki suyunu iciyordum bide ayran çok ictim kızımız olucak 😊😊
Gunesgulce Eymeninannesi1808 tam tersi bol bol limon greyfurt ayva yedim tatlıyı görmek bile istemiyodum en sevdiğim baklavayı bile canım istemiyordu oğlum olacak ☺️