Annesiiiii_ Eymeninannesi1808 Ben hep meyveli dondurmalar aşerdim bir de haşlanmış mısır. Kızımız olacak nasip olursa ☺️
1melek-annesi Eymeninannesi1808 kızıma hamileyken tatli yerdim kızım oldu bu hamileigimde de hem eksi hem tatlı yiyorum kız n olacak erkek mi bilmiyorum 😂
esnyz14 Eymeninannesi1808 Valla midesiz gibi hem ekşi hem tatlı aşerdim hâlâ da öyleyim aynı anda hem ekşi hem tatlı yiyebiliyorum 😂😂 Kızım olacak nasipse inşallah 🌺
Eymeninannesi1808 Annesiiiii_ bende şimdi kavun karpuz çagla dondurma aşeriyorum İnşallah kızım olur bi erkek evladım var çok şükür İnşallah bu da kız olur
Eymeninannesi1808 1melek-annesi rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin İnşallah bende kavun karpuz aşeriypum çağla falan ama dur bakalım ne olursa artık
Eymeninannesi1808 esnyz14 hayırla kucagınıza alın inşallah ❤️bana da dua eder misiniz kızım olsun kavun karpuz çagla aşeriyorum anlatamadım ne olursa 😂
Zeynepikranur Eymeninannesi1808 bence alakası yok ilk gebeligimde hep tatlı yedım kızım oldu yıne hamıleyım yıne tatlı yiyorum bu sefer erkek oldu 😄
Eymeninannesi1808 Zeynepikranur 😂😂😂 ben ilk hamilelikte kara erik aşermiştim kaynanam oglun olur demişti dogru çıktı
Pnrpnr_ Eymeninannesi1808 kız bebise hamileyim, aşırı tatlı yeme isteğim vardı hep. Göbüşte yuvarlak erkek bebek gibi duruyor diyor herkes 😂
esnyz14 Eymeninannesi1808 Allah’ım size de hayırlı bir kız evlat nasip etsin inşallah ederim tabi ki neden etmeyeyim 🫶🏻 cinsiyet belli olunca yazın merak ettim ☺️
Tugbazdmr Eymeninannesi1808 o kadar çok tatlı yedim ki anlatamam normalde de tatlıyı hiç sevmem, kilo kilo çikolata yedim belki de kızım oluyor 😂
Eymeninannesi1808 Tugbazdmr hayırla kucagınıza alın inşallah benim de gönlüm kız çocuktan yana inşallah kız olur 1 erkek evladım var çok şükür