Matmazel006 Ben emziriyordum ama sütüm kesildi göğüslerim sis olmasına rağmen.kizim 26 aylık olcak. 1 aydır süt yok artık bende istediği zaman gecistiriyorum boş meme diye. Emmeyi bırakmıyor süt gelmedihi için tatmin olup.🥹 Tandem yapmayı çok istiyordum.🥲
Akker Oğlum 19 aylıkken hamile olduğumu öğrendim , o emerken midem aşırı bulanıyordu , elim ayağım titriyordu sürekli vücudum zayıf düşüyordu , 20 aylıkken kestim , ona da bana da çok iyi geldi , iyiki kesmişim 😍
Aysnrhner Gunes17 aynı cınsıyet olup emende tanıyorum ıkısı de kız olup.benımde cınsıyetlerı farklı ama emıyor
Minnak6789 Aysnrhner 1 sene 1 ayken kestim sütten çünkü emdikçe baygnlk gecırıyordum doktor emzireblrsn skntı yok dediler ben kendim bıraktım artık
Aysnrhner Gunes17 aynı cınsıyet olursa sıtun tadı bozuluyormus genelde dıye bır duymustum da 🤷♀️ benım farklı cınsıyet ama kesın mı cınsıyetı bılmıyorum
Gunes17 Aysnrhner saçma hurafelere inanmayın benim bebegim emiyordu sütüm kesildiği için 1 2 damla geldiği için ayırdım memeden yoksa emzirmeye devam edicektim oğlumda zaten emerdi
Matmazel006 Aysnrhner evet büyüdü 🥹 hâlâ istiyor ara ara o benim diyo.😂 Bitmiş diyorum Felan ama yok.🥹🥹
Aysnrhner Gunes17 eskılerın sozlerıne tecrubelerıne hepsı olmasa da deger verırım o yyzden merak etmıstım