Annevekizi Birdemet95 kız gene ben geç başladım geçen ay yumurtlamanın 6 gününden başlamıştım buraya atmadım atsam her gün bir post açardım varya😁😁😁
Annevekizi Birdemet95 Allah tez zamanda nasip etsin askommm valla emeklerimizin karşılığını alırz inşallah 🥺🥰❤️
Mlksezr Birdemet95 teşekkür ederim 😍 planlı bir gebelik değildi açıkçası yumurtlama hangi gündü bilmiyorum o yüzden takip etmedim canım. bi kez oldu şüpheli ilişki ama adetten 1 hafta sonra gibiydi. Kasılmalar vardı ilk gebeliğindeki gibi oradan anladım zaten bugün adet bekliyordum normal şartlarda
Turkan_14 Birdemet95 bugün ara ara açık pembemsi ya da çok koyu kirmizi akinti karişik su gibi bişey geliyor. Tam adet dr olmadım hala. İynenin 14cü günü. 11-ci günde artık tam negatifdi. İyne etkisi geçmişdi. Ondan sonra hər gün yaptım negatif bugünde negatifdi testler pozitife dönmedi. devam etmez
Turkan_14 Birdemet95 Bugünkü kanama da oldu dedim artık adet oldum günorta baya adet ağrısı yaşadım, sonra akıntı gəldi ağrı tamamen geçti. Tam adet de olmadığım için anlamadım hala. Ama yerleşme de deyil zannımca, yerleşme sabahdan akşama kadat