Sezenaksukarademir Elitopatra25 ben çürük ağrısı çektim. Sarımsak, tuzlu suyla gargara yaptım devamlı. Ve buz kompres yaptım gece ancak buzla uyuyabildim bunları tavsiye edebilirim. Eğer ikinci trimesterdeyseniz henüz işlem yapabilirler belki bi doktora gidin
Elitopatra25 Egeminannesi benim zaten dolgu olan agiriyor ona hayret ediyorum dolgulu dış nasıl agirir
Tuanahamza Elitopatra25 Elitopatra25 can bende burda post açtım disim ağrıyor diye sarımsak tuzla ezdim koydum çok iyi geldi 20 lik dişim apse olmuştu apseyi kurutu çok iyi geldi denemeni yafsiye ederim bı yarimsaat ağrıyor sonra kendiliğinden duruyor ins yardımcı ! Olabilmisimdir
Evaygl Elitopatra25 Haftamda falan diş ağrısından ölüyordum bir de apse yapmıştı ağzımın içinde koca bir erik var gibi şişti. Müdehale edilmedi ama kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti sonra 2 güne falan geçti ve en önemlisi de ılık suya bol tuz koy ve gargara yap en iyi gelende o. Çok geçmiş olsun ❤️
Elitopatra25 Evaygl sürekli yapıyorum zaten bu dediğin şeyi canım ama geçmiyor kabus gibi dün geceden beri 2saatlik uyuku uyumuşum çok zor bir durum dayanılarak gibi değil 😔
Evaygl baybarsmom Hamileler için olan antibiyotikler var benim dişim apse yapmıştı ve çok ağrıyordu kadın doğum doktorum antibiyotik vermişti çok şükür bir sorun olmuyor.
Gizem_cetinbas Elitopatra25 üç gündür aynı durumdayım dişime dolgu yapıldı ağrıdan üç gündür ağrıdan uyuyamıyorum bişey yiyemiyorum ağrı olursa gel dedi hafta sonu gidemiyorum İnan böyle kafam hiç iyi değil sürekli ağlıyorum ilaçla idare etmeye çalışıyorum parol plus kullanıyorum
Elitopatra25 Gizem_cetinbas aynı şeyi bende yaşıyorum şuan ağlamaktan yoruldum artık çokkk zor bir durum Allah’ım yardımcımız olsun 😢
M2k2_i-2 Elitopatra25 bişi olmaz parolfan evet kullanınca hafifliyor birde yağ kullanınca baya hafifliyor
Lulu57 Elitopatra25 bana doktorum ağri kesici sadece parol iç dedi başka bi ağri kesici içme dedi hata majezik olur mi dedim yok dedi
Ebruuugunes Elitopatra25 benimde kanla tedavim yarıda kaldı ici boştu diye agrı yaptı giidp doktorum dan izin aldım gittim devlete birşey yapamayız daha kücük dediler ben care bulun acı cok şiddetli icini doldurun gecsin agrısı o şekil şükür gecti özele gitsen bakabilirler ben ilk oglumda 36 haftalık tı gittim yaptım mecburi
Elitopatra25 Ebruuugunes gittim özele kadın doğum doktorundan onay almadan işlem yapamam dedi hafta sonu gidemiyorum çok zor durumdayım😔
deryabade Bir bardağa yarı yarıya üzüm sirkesi ve sıcak su koy bi tatlı kaşığı tuz karıştır , ağrıyan dişinin orda beklet sonra tükür
Elitopatra25 deryabade sirkede denedim tuzlu suda denedim sarımsak da denedim karanfil de denedim hepsi geçici olarak geçiriyor sonra tekrar nuksediyor😢
Elitopatra25 baybarsmom vermedi zaten doktor canım parol yazdı onu kullancam inşallah geçirir kabus gibi dünden beri çok kötüyüm dişim de zaten dolgu olan dişim agiriyor dolgulu dış neden agirir onuda bilmiyorum çok zor😑
Elfakca Elitopatra25 dışı ağırdan kalsiyumuna dikkat etmeli mutlaka yoğurt yemelisin hergun kendin yapabiliyorsan çok daha iyi
Evaygl Elitopatra25 o zaman kadın doğum doktoruna söyle o seni yönlendirir dediğim gibi antibiyotik kullandım kuzum inan öyle kötü etkisi olsa doktor vermez boşuna eziyet etme kendine
Hicrano00 Elitopatra25 ben 33. haftada olmama rağmen ne özel ne devlet hiçbir işlem yapamayız dediler Kadın doğum dokturu izin vermesi gerek diyorlar ama doktorlar izin vermiyor Ve ben bu acıyla hala yaşıyorum 😭
Tuanahamza Elitopatra25 canım ya senin için çok üzüldüm bende odurumdaydim bizim burda okutuyolar ben okutum iyi oldu vala yani inanmıyordum ilesecegine ilesti çok şükür şuan bişey yok kadın ostune okuyor çok iyiy oluyor bin kere Allah razı olsun o kadindan