Denizim Sonay canim yesil mercimek yemegi yemeyi denesen? Ben buaralar siklikla onu yiyorum canimda yemek istiyor cok sukur😊
Sonay Denizim hiç midem tutmuyo oyle mercimek kurubaklagil cnm ya yeni bulantım geçti zorlarsm iyice tiksinirim diye korkuyorum.
Kizimveoglumm Deletedmom404 yaa 😒😒 inş düzelir ozaman ne diyim ki allaha şükür ben hiç tiksinme kusma yaşamadım sadece kırmızı eti kuşbaşı olarak yiyemiyorum bütün hali ile diger şekilde sadece kıyma olarak tükete biliyorum
Denizim Sonay anladim canim zorlama tabi,bende kuru fasulye yesil mercimek yiyebiliyorum ama kirmizi mercimek corbasini yiyemiyorum mesela,ne ilginc sey su hamilelik🙈hepimizi farkli farkli siniyor😊
Zynpogz Deletedmom404 bende eti cok.cok seven bir insandim hamile.kaldim.kiymadan etten.tiksindim midem.bulanio gorumce dusum 5 aylik hamileyim.agzima.hic surmedim 15 haftalikkem doktor kiza benziyo demisti ne kadar dogru bilmiyorum ama benimki kiz 😀
Meroll Bende 12. Haftadayım et ve ürünlerinden tiksindim bunun yerine kuru baklagillere yöneldim.Doktorumda şimdilik bir problem görmedi.Balık 2 haftada bir yiyebiliyorum.Bu ikinci gebeliğim ilkinde sadece tavuktu o çok iyi oldu ama kırmızı et hem bize hem de bebeğimize çok gerekli😞