Nuraysnmez Gmzkrgz süreç hakkın da beni de bilgilendirir misiniz Allah yardımcınız olsun bir sancı bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Gmzkrgz Nuraysnmez Amin insallahh cümlemizin 🤎 Suyu gidişatı iyiyse ben bekleme taraftarıyım ama bakalım Sümeyye hwnim ne diyecek
Gmzkrgz Nuraysnmez Doğumum gerceklesti. 5 cm ile gitmiştim. Suni ile destek verdiler. Dogumhane ekibi gercekten cok ilgiliydi. Ben ckk memnun kaldım hepsinden de süreçten de.
Nuraysnmez Gmzkrgz evet benimde perşembe yatış demişti bakalım bana ne diyecek yine çatı muayenesi yaptı mı
Gmzkrgz Nuraysnmez evet yapti. Nst de sanci ve az acilma gordu, Suyun yeterli bekleyelim 2 gun daha dedi
Nuraysnmez Gmzkrgz ben hiç sevmiyorum alttan muayeneyi ya canım yanıyor çok 😓 perşembe yaklaştıkça strese giriyorum çok Allah yardımcımız olsun
Gmzkrgz Nuraysnmez kim sever ki malesef bende nefret ediyorum ama isin kuralı bu. Dogum hanede saat basi bakıyorlar 😒
1996snl Nuraysnmez nasıl yapıor alttan muayeneyi ışık tutuyor mu doktor muayene yaparken bende 9gğn sonra çayı muayenem var
Gmzkrgz Nuraysnmez bu benim 2. Hamileliğim. İlkinde suyum azaldığı için suni verdiler 5 saat içinde dogum yaptm. Malesef ne olacağını kestiremiyoruz. Insallah sunide alsak sonucu guzel olsun
Sedosh Gmzkrgz ekstra doğuma gelmesi için ücret ödediniz mi mesai saatlerine mi denk gelmişti acaba doğumunuz
Nuraysnmez Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bende doğurdum dün hangi odadasınız 🤣