Bende sizlere Farklı bir soru sorayım kızlar
Şimdi ben iki hafta önce kontrole gittiğimde doktorum küçük bir miyomun var tam şurada ağrın vs var mı dedi bende hayır yok dedim ama galiba yeni oluşmuş o sıralar hissetmiyordum sonrasında yavaş yavaş dediği yerde hissetmeye başladım neyse ben biraz araştırdım hani sezaryen tercih edersem miyomu da alır mı gibisinden ama daha henüz doktorum ile konuşmadım bu konuyu sadece bu hafta doktorla gittiğim de kendisi miyomun bebeği yavaştan rahatsız ettiğini hatta şu cümleyi kullandı bebeği taciz etmeye başlamış dedi bende ister istemez üzüldüm… işte bana tekrar gün verdi haftaya cuma tam 37+0 oluyoruz ve doktorum çatı muayenesi yapacak o esnada normal mi sezaryen mi belli olur dedi ama ultrason ile baktığın da şimdiye kadar normal demişti asıl sorum şu 36 dan sonra hurma,çaylar vs tüketiliyor ya ben 37 yi beklesem mi? Doğum şekline göre mi hareket edeyim ?? Birde deli dehşet 3 gündür falan geçmeyen bel ağrısı var bugün de kasıklarım da regl ağrısı gibi oldu geçti.. biraz uzun oldu ama valla kafam karıştı ya 🥴🥴