Deletedmom_116 Ozoooo Valla çok güzel olur El attım Çok fenayım 🥺🥺acilmam olmuyo ilk diyede Sezeryana almiyolar kolay kolay
Esranrbal Ozoooo peki kendi rızasıyla istese yapamıyorum dayanamıyorum deyip yine mi almıyorlar sezaryene? Merak ettim valla 🙈 Bu arada @Deletedmom_116 sürekli görüyorum postlarına da RABBİM yardımcın olsun doğumun hayırlısıyla kolayca geçsin balım ya biran evvel RABBİM kurtarsın amiiiiinn🥹🤲🏻
Ozoooo Esranrbal evet zora gelmeyince almazlar annem istediği halde almadılar anca doğum doktorunuzla konuşursanız o gün verip almıyor acilden zor
Glcn12 Esranrbal almıyorlar benim açılma çok zor oldu ağrıdan ölüyordum ayağa da kaldırmıyorlar nst bağlı sürekli ben dayanamadım beni sezeryana alın dedim alamayız öyle bir şey isteme hakkınız yok dedi
Ozoooo Esranrbal ay birde yanına kimseyi bile almıyorlar telefon bile gizli sokmuştuk anneme haber dahi alamadık bu yönden çok sıkılar aslında sezeryan doğum artttıgı için sanırım
Esranrbal Ozoooo cidden çok zor ya insan oradan haber alamazsa bile meraklanır anneniz orada o durumda illa yanına ister birilerini iyi ki telefonu sokmuşsunuz 🙈