Elenora Nurperiiii Bak bunu bilmiyordum kanama olsa iğne yapılsa yine yapılır ben bi kerelik sanıyordum hep
Nurperiiii Elenora ben daha önce düşük yaptım hemen sonra vurdular bunda da kanama olunca işimizi sağlama alalım dedi doktor 4 haftada yapıldı.
Nurperiiii Elenora bencede zaten yeterince muayene vs para gidiyor. Ama ben bide devlette sabit gittiğim doktorum var ilaç vs yazdırmak için randevusuz direk gelebilirsin demişti sağolsun
Kubare134 Ay12345 bilmiyorum ki .. Devlet hastanesi ücretsiz diye gittik bizde ikinci defa oluyorum ben..
Sydipk92 Elenora eee ne yapıcaz şimdi😅 devlete mi gidelim özele mi hayır verememekten değil de devlette ücretsiz olan bir şeye para vermek zoruma gider😂
mguness44 Elenora Bende özelde yaptırdım kanamam olduğu için Yaklaşık 4 hafta filan oldu yaptirali 300 tl verdik ilaci kendileri temin ettiler acilden giris yaptırıp vurdular
MucizemMart Elenora 10. Haftada yapıldı bana hic abartcak bisey yok bebegin sagligi söz konusu olunca insanin gözü bisey gormuyo yani benim oyle
Elenora Sydipk92 hangi hastane o baksana fiyata ben de kesin sormalıyım direk devlete gidip yapmak için
MucizemMart Sydipk92 tesadufen gordumde sasirdim ben özel takipliyim yatış gosterildi cok ucret alinmasin diye 200 tl odedim sadece
Sydipk92 Elenora bağcılar şafak hastanesi yani sırf doktorumdan memnunum diye gidiyorum yoksa mükemmel bir hastane değil doktorum çok iyi
Egeminannesi Elenora ilk de bı sıkıntım olmamıştı 28 haftada iğne oldum yinede ikinci gebelikte kanama oldu iğne yapıldı gene smdi 28 olunca tekrar yapilcak
Sydipk92 Elenora devlete randevu buldum inşallah doktor anlayışlı biridir de yardımcı olur Birde bir şey soracağım kan tahlili yaptırdı mı doktorun sana uyuşmazlıkla ilgili