mother2 Madamerose yok kuzum benim o kolay bence ben normal dogum yaptim ve hic yatmadim nerdeyse ki dogumumda 18 saat sanci cektim bide
pandasever mother2 postu yeni gördüm bende sizin gibiyim hiç iştahım ve de halim yok zaten tansiyondan dolayı diyet yapıyorum.simdi iyice soğudum yemekten. Meyve yoğurt mutlaka yemeye çalışıyorum. Bazen günde bir ana öğün le geçiyor
Yeniumutt Hdemir1618 Bende yemek yiyemiyorum 18+3 oldum meyve yiyorum kusmalarim devam ediyor göbeğim de çıkmadı 🤷
ardengunes Bizde bugün tam 19 haftalık olduk 😌 vallahi inanılmaz hissediyorum hareketlerini göbeğimde cikti baya ilk hamileligimden baya farklı durmadan yiyorum yemeyince boşluk hissediyorum🤣 ayın 3 ünde detaylı ultrasonumuz var heyecanla bekliyorum🥰
Mamalisa mother2 17+1 deyimmm bugün cinsiyetimiz belli oldu🥳🥳🥳🥳 Erkekmiş. Daha önceden kendimce ultrasyonu yorumlayıp erkek demiştim kendimizi hazırlamış olduk😂 Bulantılar azaldı ama geceleri devam ediyo. Gündüz istediğimi yiyorum çok şükür😊 sürekli yorgunum ben de hala. Bi gün iyi bi gün kusma baş ağrısı takılıyorum. Hareketleri hissettimse de çok anlamadım😂😂 heralde bebektir
mother2 Mamalisa bende 18+4deyim bu gun ogrendim kiz olduğunu midem bulaniyor bas agrisi kroniklesti artik umursamiyorum😁saglikla gelsinler insallaj❤️
Mamalisa mother2 ayy aynı gün farklı cinsiyetler öğrenmişiz. Sağlıkla gelsin inşallah bebikolarımız😍😍😍 20. Haftaya kadar geçer inşallah diye düşünüyorum baş ağrışarı bulantılar.serinletici jel kremler var arnica cool gibi. Baş ağrısında alnıma sürüyorum biraz hafifletiyo. Doktora sordum kullanabilirsin dedi
mother2 Mamalisa evet oyle ben parol kullanigorum dusuk dozlu geciyor ama bol su icince olmuyor benimki
Mamalisa mother2 girdi mi gitmiyo ya benim ki saati var doldurunca geçiyo. Parol içsemde bi faydası olmuyor. Stres gerginlik en büyük sebebi😵💫😵💫😵💫 bol su içiyorum ben de en az 2 lt