mother2 fizikcianne hatirli olsun benimkine de kiz dendi emin ulucaz persembe gunu heycanliyim ben de aldim bir iki bisey
Ocak_123 Ozlm_31 benm de 2 defa oldu bahsetiğinz gibi ama bebek mi değil mi bilemedim doktoruma sordum bebek dedi bu saatten sonra sık sık hissedersin dedi ilk olduğu içn insan anlamıyor 😊
2609nrgl mother2 17+4 aşırıııııı depresifff alıngan ve ağlamaklı geçiyor günlerim depresyonda gibiyim 🫣oğluşum olucak🩵 onun hareketleri ile mutlu oluyorum iştah bende de yok maalesef hazırlıklarda minik minik başladı 🥰🥰🥰🥰
Minnak6789 mother2 19. Haftadayım vitaminlerim çok düşük Sağlık problemlerin olusuyordu takviye kullanıyrm.Diğer ccga bakmaktan hamilelige pek odaklanmyrm😂
Aysegul57 Kalbimmmmm özel Güngören hastanesinde çok memnun kaldım 950 tl ödedik hem muane hem detaylı için şuan kampanya var sanırım
Rukiyeaktay mother2 19+3 olduk devlet hastanesi ve tıp fakültesine gittim şuana kadar yok pozisyonu kötü yok ultrason cihazı eski görüntü iyi değil diye diye söylemediler cinsiyeti 😏 ama onun dışında bir sıkıntı yok canım 🙏🤗
Madamerose mother2 tek değilsin hala mide bulantısı yaşıyorum 17 haftalık oldum ama 6-7 haftadan beri çekiyorum bu bulantı tiksinme hissi tam olarak ne zaman geçer