Bet1 doga21 oğlumu masmavi giydirmeme rağmen kız zannediyorlardi o derece bir kıza benzerliği vardı. 2. Oğlumuzu bekliyoruz 😂
birevlatsahibi doga21 onu bilmiyorum ama burnunun üstünde damar vardı arkası erkek dediler doğru çıktı
zeynepsi doga21 hahah yeni hurafemizz😂 benim oğlanda kız güzelliği var diyorlar bakalım ikinci nolcak 😂
Azra41 Bet1 uff sen gene mavi giydiriyorsun ben kızıma pembe giydirip küpe ve toka taktigimda erkek diyorlar skshhsgssg
Bet1 doga21 bütün hurafeler tutmadı bende 2 hamilelikte bile inanılmaz farklılıklar oluyor cinsiyetle hiçbir alakası olmadığını anlamış oldum bende 😂
doga21 _nigarr24_ benim kızımıda hep erkek sandılar bi ümit belki karnımdaki bebe rrkektir diyorum ama 😂
zeynepsi doga21 ne zaman gidiceksin canım kontrole, seninle aynı zamanda öğrenicez galiba cinsiyetleri😂
doga21 zeynepsi valla işte bugün gittim ikili test verdim 2 hafta sonra giderim 13 oluyor o zaman senin kaç?
doga21 T-2023 foto atarmısın ben anlayamadım damar göremiyorum kızımda. Damar olmazsa noluyo. Damar bebekkenmi oluyo bide. Çok sordum😂
Sermec27 doga21 valla oğluma hep kız mı kız mı dediler o kadar ki güzel bir çocuk oğlum maasallah 🥰💜 valla şu an 7 haftalık hamileyim cinsiyeti ne bilmiyorum ama erkek hissediyorum ama yanılırim umarım
doga21 Sermec27 kız aksine kızıma pembe giydirirdim yine de kızmı erkekmi diye sorarlardı alırdı beni bi sinir toka takımca bile demişlerdi erkekmi diye 😂
T-2023 doga21 doğuştan var şuan kızım 7 yaşında:) 4 aylık hamileyim oda kız yani damar olunca arkası erkek derler ya o hurafede çürüdü 😄