• Gebelik
  • Gebelik şekeri🥹🥹🥹🥹🥹🥹

RabiaBasboga malesefki şeker böyle illet bisi . En sonunda bende gittim insulun almıştım diyet ve insülin daha iyi oluyor ama çok zor.

Saglamcemile rapor çıkartıyorsun devlet karisliyor iğneyi ucunu falan

Doktorum bana da glıfor verdı 850 mg sabah aksam yarım bende de belirtiler baasladı skerre dair bebegin suyu fazlalasmıs

Ben dunden berı yemek yedıkten sonra tokluk kan sekerımı olcuyorum 100 bıle gormedım 😵‍💫 bu sonuclat normal mıdır sızce arkadaslar? Hastane olcumu aclık 92 tokluk :167 cıkmıstı

Umayyildrim evde ölcüyorum aclik 90 altı çıkıyor. Tokluk 140 altı çıkıyor yani sorun yok. Bilmiyorum insulin verdi 1 hafta deneme yapılacak değerler güzelse birakicam

Ozge56 insülinlemi değerler böyle çıkıyor.Yoksa sadece diyetlemi çıktı

Ozge56 bu değerlerin altında ise neden insülin verdi
        İnsülin kullanıncamı değerleriniz böyle oldu yoksa

Umayyildrim hem diyet hem insulin kullaniyorum 1 haftadır. Ben seker olduğuna inanmıyorum acikcasi. 75 mg sekeri içersek tabi seker sınırda cikar diye düşünüyorum normal hayatta 1 saatte 75 mg seker zaten almıyoruz vucuda

Ozge56 açıkcası bu değerlerle insülin vermesine çok çok şaşırdım gayet normal
            🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
            Bende insülin kullanıyorum ve değerlerim yüksek insülinle ancak bu değerlerre düşünebiliyorum
            Diyet vs olsa hani biraz dikkat etsen kafi yani bilemedim yine doktorun bilir en iyisini

Ozge56 ilk hamileliğimde 75 gram testte değerlerim normaldi yani illa 75 gramla yüksek çıkcak diye bişe yok tatlım
              2.hamileliğimde fazla oldu tabi🥲

bir yıl sonra

Ahsenn031013
                Merhabalar 2. Doğumunuzu nerede gerçekleştirdiniz, Betül hanımda mı Ümit hanımda mı acaba ?