Betul564 3 gün entübe oldu kilo sorunumuz vardı ve çok beslenme yapmadılar cc ler yavaş yavaş arttı kimi zaman 5 gram kimisi zaman 80 gram aldı. Ciğer geliştirici vurulmuştum 29 haftalıkken onun etkisinin olduğunu düşünüyoruz. 3 gün entübe olduktan sonra bekledik kilo durumunu sonra eoprotin istediler anne sütüne ilaveten onu kullandık 2.080 ile 38 gün sonra kavuştuk. Umudunu yitirme sakın hatta biz istedik ki 1 gün daha kalsın çünkü çok iyi bakılıyordu hemen taburcu etmeyelim tüm kontrolleri bitsin diye ama doktor gerek görmedi şuan iyi dedi e nabız sisteminden sürekli günlük yapılan her detaya baktım bizimde enfeksiyon varmış her küvözde kalan bebekte olabilen birşeymiş sizin gibi bir kaç ailenin de bebeği var dediler birbirlerine bulaştırma şansının olduğunu söylediler. Ara ara sarılık içinde ışık açılıyordu sarı gördükçe Rabbim tez zamanda kavuştursun şuan düz 7 aylık kro 9 aylığız. Belirsizlik yıpratıyor ne zaman kavuşacağım ne zaman dokunacağım ne zaman kıyafetlerini giydireceğim diye düşünmekten yoruluyorsunuz bir süreden sonra da düşünceler sizi yıpratıyor ve sinir sisteminiz eskisinden daha güçlü çalışıyor ve herşeye herkese kızmaya başlıyorsunuz kendinizi de suçlamaya başlıyorsunuz hepsi geçiyor inanın bana canı bedenin de olduktan sonra Rabbime şükürler olsun kavuşacağı günü de nasip ediyor. 🩷