Betul564 Öncelikle Rabbim tez zamanda en hayırlı ve doğru zamanda yavrunuza kavuştursun sizi inşallah 🤍🤲 Benim oğlum solunum sıkıntısı, ciğer ameliyatı, enfeksiyon, tiroid, sarılık geçirdi o iki aylık süreçte. Ve taburcu olmasına yakın son on gün eğitim verdiler bana çünkü pıhtılaşma da vardı ve o damar yolu açılmaktan delik deşik olmuş minicik el ayaklarini her gormemde kahroluyorken ben üstüne taburcu da olsa bebeğime iğne yapmak zorundaydım. Veya süreç daha da uzayacaktı kuvez sureci. Ben yaparım dedim yeter ki yuvasına gelsin yavrum diye. Kalbimin kaç yerinden acidigini size tarif dahi edemem.
Ancak yoğun bakım hemsire ve doktorlari o minik canlara öyle güzel bakiyorlar öyle her detayı değerlendiriyorlar ki lütfen bu açıdan bakmaya çalışın. Taburcu olduğunda size çok fazla birşey kalmamış oluyor inanin. Sadece çokça sevmek ve güzel beslemek hijyenik tutmak dışında.. Sütünüz geliyorsa bol bol sagarak, sağım makinasına çok bağlı kalmadan mutlaka son sagmaya yakın elinizle yaparak ( elle sağım makinaya göre daha güzel boşalma sağlıyor memede) Bebeğinize her ziyaretinizde kocaman gulumsemeyi atlamayin. Ahh 🥺 Borulardan kablolardan o minicik yavrumu ayiramadigim ve ziyaret esnasında bebeğimi aranırken görüp hicbirsey yapamayisimdaki çaresizliklerim bugün en büyük şükür sebebime dönüştu. Sizin de öyle olacak. Şöyle bakın bir de duruma, o kadar çoğaldı ki kuveze giren zamanında doğmasına rağmen türlü sebeplere kuveze alınan bebekler, neden bilmiyorum ama on anne doğum yapıyorsa neredeyse altısınin kuveze alındığını duyuyoruz. Bu bir surec, tamamlanma süreci… Ve tastamam kavuşacağınız ana odaklanın sadece 🤍🧿💙🤲🤍 Dualarda buluşalım inşallah 🤍 Rabbim surecinizi kolaylıkla atlatmayı nasip etsin 🤲