Babyy001 YuvarlanamayanPaanda rahat geldi heralde 😂😂 hiç sancısı felanda olmamış o zamanlar parayla doğum yapabiliyormuşsun sancın gelmezse artık herkes 1 senedir hamile bu gelin diye babaanneme söyleyince kıymış parasına özele götürmüş sonunda doğmuşum 😂
YuvarlanamayanPaanda Babyy001 ahahah yoksa sen baya baya içerde 1 yaş partisi falan yapardın heralde 🤣🤣
Melodimm YuvarlanamayanPaanda Canım diğer bebeklerin sezaryan olmuş qaliba bunudami sezeryan istiyorsun?
YuvarlanamayanPaanda Melodimm 2 sezeryan oldugu için mecburen 3..sezeryan ve ben ssdv yandaşı değilim artı çatı kemiği ve vajinal darlık var kuzum
Babyy001 YuvarlanamayanPaanda hahaha galiba 😂😂 başıma gelir mi bilmem her aklıma geldiğinde gülerim 😂😂😂 demek ki doğmak istemedim böyle bir dünyaya gelmek istemedim 😂
Ambrossia7 YuvarlanamayanPaanda aman aman 39+5 uygulama doğuma 2 gün kaldı diyor ama hiç inandırıcı değil 😂
Papatyaaa__ YuvarlanamayanPaanda aşko garip bi durum ya 12aylık bebe ve 3kilo😂😂düşünsene bebeği 1yaşında doğuruyon😀😀aynı @Deletedmom_116 gibi😂😂😂
YuvarlanamayanPaanda Ozoooo günüm belli tarihim belli oluyor ne güzel kafa rahat ya seve seve ya sevev seve çıkacak o bebek 🤣🤣🤣
Melodimm YuvarlanamayanPaanda Bilmem korkuyorum acı esigim düşük .Birde vajina sekili bozluyormus dediler Bilemedim😂🤷🏻♀️
Asel-2023 Melodimm normal doğum yapınca bu düşünceler tamamiyle değişiyor benim aklım çıkıyor sezeryan olucam diye Rabbim ikisinin de hayırlısını versin
YuvarlanamayanPaanda Melodimm ahaha bu şey ben heralde mecburi sezeryan olmasam 1 bebede kalırdım normal doğum yapamam yano yok düşünebilecepim birşey değil