umutkaplidunyam Hopeful_mother ağdadan daha temizi rahatı yok valla ya 🤗 ne güzel o anda yapabilmişsin ben hic jilet kullanmadığım icin nasıl kullanılır bilmiyorum ondan dert ediyorum
Hopeful_mother umutkaplidunyam eğer çözüm olarak jileti seçersen diye söylüyorum, kadınlar için özel jiletlerden alırsan ne kesme oluyor ne başka bir kaza. Rahatça kullanırsın ☺️
Sinemm35 umutkaplidunyam tüy dökücü veya sprey olanlar pek önerilmiyor diye biliyorum eşinden destek alabilirsin jiletle almak için veya gündüz olursa sancın daha çok az iken kuaförde ağda yaptırabilirsin benim arkadaşım sancısı başladı öğlen sonra kuaförde ağda yaptırdı hazırlandı gitti doktora zaten biraz açılma olmuştu 2 saat sonra da doğum yaptı inşallah böyle kolay doğum nasip olur hepimize🤲
JEFF umutkaplidunyam yok olmadı ben hamileydim onu yaparken , dogumdan bir kaç gün önce yapmıştım , çok rahat ettim hastanede sonrakı günlerde hiç tüy problemim olmadı.. Bu arada veet spreyi burda birisi önermişti öyle aldım kullandım memnunum
Hopeful_mother umutkaplidunyam gilette Venüs riviera kullanmıştım, şimdi sonra aylarımda yine onu kullanırım ☺️
karanmom umutkaplidunyam ben hep eldiven kullandım şuan 5 aylık hamileyim karnım çok yok buyuyene kadarr eldiven karnım sonra tüy dökücü krem
Busrata33 umutkaplidunyam tüy dökücü sprey ve kremler yasak gebelikte arkasında da yazıyor hamilelere önerilmiyor diye.Ya ağda ya da jilet kullanabilirsin
Busrata33 umutkaplidunyam hamile olduğumdan beri jilet Venüs kullanıyorum öyle kesebilme ihtimalin fazla yok çokda hızlı çıkarmıyor düşünürsen,ya da ağlaya devam etmelisin
Onemother1 Tüy dökücü kesinlikle kullanmayın heleki daha önce kullanmadıysanız.jiletle kesseniz bile bişey olmaz kanar durur ama tüy dökücüyü iç kısma kaçırırsanız aşırı yanma yapıyor allah korusun kimyasal sonuçta