ogretmenHnmm bebişinizin durumu nasıl
Kaç Kilo Aldık? 🙈
ogretmenHnmm maşallah bebegin durumu nasıl kac kilo dogdu
Aysel66 İnşallah ama doktor dedi bebeğin gelişimi gayet iyi bence önemli olanda o
Sunshine__ evet
Ben de 38 haftalık oldum 57 ile kaldım şuan 70 im 😂 13 kilo bakalım ne kadarı gidecek
Aysel66 ilk gebeliğimde nerdeyse 20 kilo almıştım şunan 19+3 gebeyim, gebeliğin başında 68 kiloydum şu an 58 kiloyum 10 kilo verdim bulantıdan bir şey yiyememekten daha hiç kilo almadım bebeğimin kilosu da yerinde gayet sağlıklı.
Aysel66 ben de 59 ile hamile kaldım 69 kiloyum şu an 30 haftalık olduk. Hamilelikte tatlıdan tiksindim hiç tatlı yemediğim ve aşırı bir yemem olmamasına rağmen bu şekilde aldım. Kilom sadece göbekte toplandı ama son 1 haftadır ayaklarımda ödem var. Sanırım artık normal bu haftalardan sonra
Aysel66 Hic bulantım olmadı. Eskiye oranla yeme düzenim de çok değismedi ama 33 haftalık gebeyim 21 kilo aldım bile
Aysel66 kuvezde duruyor 7 haziranda dogdu. 1920 gr doğdu minigim
ogretmenHnmm oy kuzu iyi olucak inşallah saglıkla evine gelir
Ben de 12 haftalık hamileyim başından bu yana 3 4 kg verdim sanki hiç kg alamayacak gibiyim bulantılar ne zaman bitecek 😞
Sagliklagelkucugum benimde hic bulantım olmadı ama hamile degilken yemekle pek aram yoktu şimdi hep acım ve cok tatlı yiyorum
25+5 haftalık ikiz gebelik 9 kilo aldım bende 🙄nereye gidiyor bu yolun sonu 🤣
29.haftama giriyorum nasipse,74 ile hamile kaldım şu an 74.300 yani 300 Gr almışım,ekmek makarna patates pirinç ve hamur işi yok hayatimda
defneemom umarım bende öyle olurum ne güzel ya