Herhangibirisiiiiiii Kızlar hamilelikte tetenoz aşısı zorunlu mu yaptıran var mı kaçıncı haftada yaptırdınız
Melekannee17 Herhangibirisiiiiiii zorunlu degil canım istersen yaptırıyorsun. Ben yaptırmak istedim ama aşı kalmamıştı o dönemde hiç bir yerde o sebeple yaptiramadim
Yagmure Herhangibirisiiiiiii zorunlu değil istersen reddebiliyorsun ama ben 21. Haftada bir doz yaptırdım bi ay sonra ikinci dediler ama onu yaptırmadım
Hmyraltnts Herhangibirisiiiiiii Dün yaptırdım ilk dozu 24. Haftamdayım. Yani zorunluluk değil ama doğumda oluşabilecek rahatsızlıklardan koruyormış. Demirlerden felan mikrop kalmamak için
Portakalli_kek1 Ben daha dün yaptırdım doktorum yaptır dedi hemen hemen herkes yaptırıyormuş 21+2 deyim
Sumeyye237 Zorunluluğu yok diye biliyorum. Çünkü Aile sağlık ocagindaki hemşire arayip bana seçenek sunmuştu aşı yaptircakmisiniz diye. 21.haftamda hem aşı yaptırmıştım hemde kan tahlillerime bakilmisti
EczOzlemC Haftamda yaptırdım yani bu hafta. Bi sorun yaşamadım ikimizin sağlığını da riske atmak istemeğim için yaptırdım başımıza ne gelecek bilemeyiz 😊
Hlycsr91 İlk dozumu 19 haftada yaptırdım 2. Doz 1 ay sonra benimde doktorum yaptır dedi. Bebek doğduğumda kordonunu makasla kesiyoruz bi sorun oluşmasın bebekte dedi.
Yagmure Herhangibirisiiiiiii ateş olmadı ama 6-7 gün kolumu hiç kullanamadım acısından tamamen geçmesi 15 günü buldu benimki daha öncede yaptırmıştım ama hiç bi sıkıntı yaşamamıştım bu sefer böyle oldu
Yazmelegi_ Herhangibirisiiiiiii yaptırdım ben ilk doz 20 ikinci 24 bence sizde yaptırın sonuçta ameliyat masasina yaticz normalde olsa sezeryan da olsa
Evaygl Herhangibirisiiiiiii 19+3 te yani 2 gün önce yaptırdım doktorum yaptır dedi. bir sorun yok hafif bir kol ağrısı yaptı o kadar
Aseleft 27de yaptırdım su an 30 haftalığız. İlk 4 gün sol kolumun üstüne yatamadim yaptırdığımın ertesi günü çok ağrıdı sonra hafifleyerek 4 günde geçti. Deprem bölgesine gönderildiği icin 2. Dozu olmicam
Ao526- Herhangibirisiiiiiii Bugün 2. Dozumu vuruldum. Hemşire aradığında doktorum ile iletişime geçtim oda vurulmam gerektiğini söyledi. Bizde şöyle bir durum oldu aile hekimimiz vefat etti. Yerine anca biri atandı Oyüzden ilk dozumu 26+4. Haftada ikinci dozumu 30+6 Haftada vurulmuş oldum. İkisi arasında bir ay olmalı demişti 17 Mayıs / 16 Haziran olmuş oldu yani.