Annevekizi Kubra00111 bende öyleyim son adetten sonra yumurtlamayı değerlendirdik canım 🥺 kasık ağrım başladı gelip gidiyor oturduğum yerde sol sağ hep ağrı ozEllikle sol 😁🥺
Aslan10 Tugce-12 yerleşme den önce beli olmaz yerleşme duman sonra yükselme olur o yüzden çıkmaz bekle biraz daha
Tugce-12 Aslan10 şuan bekliyorum dün 28.gündü olmadım bugün 29. Gün bakalım bugünde olmazsam var diye düşünüyorum 28 günde bir olurdum hep
Sevgilv Tugce-12 ben de aynı hataya düştüm erken kan testi yaptırdım sonuç 1.1 bekliyorum şimdi gecikmeyi yapacağım inşallah hepimizin duası kabul olsun inşallah 🤲🤲🤲🌸
Tugce-12 Sevgilv İnşaAllah yerleşmenin olduğu gün mü yaptınız ve şuan kaçıncı gününüz adet tarihiniz ne zaman merak ettiim
Esssssnnuurrr Aleeynna canım bende dün öğlen test yaptım hemen ikinci çizgi çıktı şimdi lekenmem var kafayı yiycem adetim de geçmişti 4 gün sizce yerleşmemi adet mi
Aslan10 Esssssnnuurrr regli gününde yada sonra da yerleşme kanaması olur canım korkma ama yinede bi doktora git ne olur ne olmaz
Aleeynna Esssssnnuurrr pozitif mi çıktı testte eğer öyleyse hamilesin endiselenmen gereken birşey yok ☺️