Tugce-12 Kızlar adetime 4 gün kala lekelenme şeklinde akıntım oldu kahverengi açık pembe yine ara ara devam ediyor 1 gündür bu şekilde yaşayan var mı bu durumu adet olmadım ama akıntım var
Aslan10 Tugce-12 yerleşme den 2 gün sonra test yaptım silik pozitif çıktı hemen kan verdim 231 hcg çıktı reglime 5 gün falan vardı erken döllenme olmuş bence 1 2 gün bekle yükselecek gibi kan tahlilin
Tugce-12 Bbetll dün akşam yaptım çok belirsiz bir çizgi vardı bu sabah kan verdim sürekli tuvalete gidiyorum acaba kanamam mı var diye hafif kahve leke devamı yok
Aleeynna Tugce-12 daha çok erken oyuzden testlerde falan belli olmaz negatif çıkar bir hafta bekleyin sonra bidaha yapin testi☺️
Aleeynna Tugce-12 lekelenme 1gun sürer zaten bittikten 6gun sonra test te pozitif cikiyo 6gunden önce yaparsanız negatif çıkar hemen belli olmuyor zaten adet olmadıysa o tür hafif lekelenmeniz varsa hamilesiniz kesinlikle ☺️☺️
Tugce-12 Aleeynna lekelenmem 2 gün sürdü bugün hiç bişey yok bitti leke bile gelmiyor adette olmadım yarında olmazsam yeniden kan vericem belkide erkendi İnşaAllah öyledir Allahım🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌺
Tugce-12 Aslan10 ay İnşaAllah çünkü lekelenmem bitti bugün hiç bişey yok kan sonucum moralimi bozmuştu belkide erken olduğu için çıkmadı bakalım ne olacak 🥹
Tugce-12 Aslan10 canım İnşaAllah bende çok istiyorum bugün olmadım yarında olmazsam kan testimi yeniletecem çünkü adetim geçmiş olacak 🥹 acaba testi erken yaptığım için mi çıkmadı
Aslan10 Tugce-12 yerleşme den önce beli olmaz yerleşme duman sonra yükselme olur o yüzden çıkmaz bekle biraz daha
Sevgilv Tugce-12 ben de aynı hataya düştüm erken kan testi yaptırdım sonuç 1.1 bekliyorum şimdi gecikmeyi yapacağım inşallah hepimizin duası kabul olsun inşallah 🤲🤲🤲🌸
Kubra00111 Tugce-12 benimki de aynj bu şekilde şu an ve sol kasıgımda şiddetli ağrı var neden acaba benim adetime daha var 14 gün
Annevekizi Kubra00111 bende öyleyim son adetten sonra yumurtlamayı değerlendirdik canım 🥺 kasık ağrım başladı gelip gidiyor oturduğum yerde sol sağ hep ağrı ozEllikle sol 😁🥺