Deletedmom_116 3_fistikannesi Surekli değil arada bı genelde 5 dk da bir geliyo yavaştan şiddeti artmaya başladı
Nil_tal09 Deletedmom_116 Ya tam olarak nasil basladi sanci gece bnmde cok vardi ama sabaha dogru biraz daha iyim bnde bi an dogurcam sandim nerede basladi agriniz
Deletedmom_116 Kız buraya yazıyorum diye Dalga geciyomusum gibi anlamayın Kafamı dağıtmak biseyler arıyorum Direk sanciya odaklaninca dayanılmaz oluyo
Deletedmom_116 etkafa Kiz bı ara gelişim durdu ona göre bakınca 42 civarı ama gelişim tekrar başladı ona göre bakınca da bugün kırk 🤣🤣Artık zaman kavramını bıraktım
Bet1 Deletedmom_116 hadii inşallahhh sağlıkla al kucağına 🤲🏻🤍🤍 düzenli sancin varsa gelici senin ki kuzum 😂
Deletedmom_116 etkafa Ahaha sorma ne heyecanlı ama sjsjsj 🤣🤣İçten içe Mahvoluyorum ama buralarda çok rahat görünüyorum çaktırma 🤣
etkafa Deletedmom_116 valla hiç sancın yok gibi suan ahahah 😂😂😍😍bende doğuracağım zaman bu rahatlıktan istiyorum Allahım amin 😂😂🥰
Deletedmom_116 etkafa Kiz bi bı ara hafifliyo Sancı o ara çok iyiyim 😂😂Ansızın bı giriyo O ara dokunmayın çok fenayım ahey ahey😂😂