Deletedmom_116 Gören duyan duymayan size bı öneri veriyim İnşarah süresini dinleyin okuyun ben bı kaç. Gündür özellikle insraha yüklendim gerçekten çok farkı var .
Gulsahim Deletedmom_116 hastaneye git doktora söyle sancilarimi evde çekmek istiyorum diye 🤭😁😁 forumda doğurma bak bizim akraba takside doğurdu çocuğun ebesi babası oldu az kalsın riske giriyorlardı.flimlere konu olma 🥳🤭🤭🥰
Deletedmom_116 Gulsahim ♥️🤣🤣formda Dogurcam ben ahaha hastaneye gidince alttan bakicaklar istemiyorum Keisn sancım kesilir stresten
Gulsahim Deletedmom_116 😁😁😁 kizzz gittttt deli Deli olma dogururken her yerini ellicekler hadi hazırlan git ya Allah aşkına
Deletedmom_116 Gulsahim ellcekler asko da bizim hastanedekiler hanzo Çok kabalar açılmaya vs bakarken Olan Sancimda kaçar iyice şey olayım öyle 🤣♥️
Deletedmom_116 3_fistikannesi Surekli değil arada bı genelde 5 dk da bir geliyo yavaştan şiddeti artmaya başladı
_nigarr24_ Deletedmom_116 bebeğin cumayı mı beklemiş?😍Hadi bu günün hayrıyla doğur bitsin bu zûlm😅Adını da Cumali koyarsınız artık🤭🤭