Dilara012 Edaaa1 evet bende az önce baktım biraz araştırdım hem diyafram Hemde ciğerleri gelişiyormuş sağlıklı olsunlarda hıçkırsınlar 🥰
Newborn Dilara012 şuan 36.haftadayim zaman azaldıkça daha çok hissediyorum hickiriklarjni günde 2 kere olduğu bile oluyor 🤗
Dilara012 Newborn yaaa allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn hepimizinkinideee 🥹🫶🏻 Hıçkırıkları Bİle güzel bir duygu
Newborn Dilara012 amin canım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim gercekten çok çok güzel bir duygu ♥️♥️
Ebru_20 Dilara012 evet ben hissediyorum babasına gösteriyorum hissetmiyor yada göremiyor ben bakmıcam diyo üzülüyor
momness Dilara012 acaba tam olarak nasıl yaa bende geçenlerde titreşim şeklinde birşeyler oldu ama ara ara bi gün boyunca devam etti ..kalp atışından daha hızlıydı
Dilara012 momness yok bir kaç dakika sürüyor canım boyle kalp atışı yada seğirme şeklinde ritmik sayar gibi 🥹♥️
Elenora Dilara012 bebekler de hıçkırık olur mu kaçıncı haftadan sonraaaaaa hemen söyleyin ay ben bilmiyordum ki bunu 🥹🥰
ballikedii Dilara012 32. Haftadan itibaren maşallah bir hıçkırıyor günde 4 kez en az ve çok uzun sürüp şimdi 36+5 olduk daha yeni bitt 😂