Aybarsmom_ Feyzaclk ayy ne alaka ne alakaa diyesim geldi 😅😅 neden bu kadar boş konuşuyor bu insanlar 😁😁
Dilek1903 Feyzaclk çevreye çok takılma canım bizde Alparslan koyacağız nasip olursa herkes diyorki 10 bebekten 8 inin adı bu napalım yani çok diye sevdiğimiz şeyden vazmıgeçelim o yüzden boşver önemli olan sen ve eşinin beğenip bu ismi seçmesi 😇
Gamzedgn91 Feyzaclk Peki cevrenizdekiler daha doğmamış çocuğun esmer olup olmadığını nerden biliyor insanlara anlam veremiyorum artık bende eşimde esmeriz ama oğlum bembeyaz ayrıca cok güzel isim kimseyi umursamayın
Feyzaclk Gamzedgn91 onu da bilmiyorum ki büyük ihtimal esmer olur diye düşünüyoruz ama belli olmaz bu işler babası bebekken sapsarıymış
noluyosanagenemiross Feyzaclk bizim burda miray isminde erkek var mira kız var dedi 😆😆 inşallah karıştırmıştır ama sanmıyorum gerçi bi bozulmadım değil ama sonra takmadım 🤣
lovecanim Feyzaclk fırsat vermeyin konuşmalarına bence yorumuzu kendinize saklayın diyin. Benim arada aklımı yoklayan Bir isim ama bakalım.
TugSozTan Aksine aklıma Ceren Ceylan ın oğlu geldi aklıma 😂 esme Kıvanç mı olur diyenlere lütfen kıvanç kasabalı yı gösterin. Biraz endam görsünler.
Eylemsiii Feyzaclk valla arkadaşımn oğlunun adı da kıvanç ben hiç öyle düşünmedim ki çocukta esmer tatlı bişey sizde takılmayın bence ağzı olan konuşur beğeniyorsan koy gitsin 🤗🥰
lovecanim Feyzaclk sizin içinize sindiyse isim gerisini sktiredin stres yapmayın sonra bebişler cokkk etkileniyor doğduktan sonra da yaşadığımız stres onlarda ciddi problemler bırakıyor. 😔🌸
momness Feyzaclk güleyim de hatrı kalmasın😂ne alakaaa hayatımda daha saçma birşey duymamıştım istediğiniiii koyyy kime ne kıvanç illa sarımı olmalı
Feyzaclk momness ne bilim ya ilk yorumlar genelde bunlar oluyo valla yok kıvanç tatlıtuğ yok bilmem ne😂
NewMom__ Feyzaclk 😂 kızzz ne alaka istediğini koy bakma millete senin çevren de ne garip😂 Kıvanç neymiş dün Hacı koyucaktı biri çocuğuna 😂
sulekzl Feyzaclk Muhammet ismini taşıyan kişiler peki o ismin hakkını veriyor mu acaba 😏 bende hamile kalınca anladım böyle kişiler varmış