Daisy0000 Merve1954 35ten sonra ihtimal düşüyor demişti doktorum, 37den sonrada artık dönmez dedi doktorum ,dönmedi oda,nasip böyleymiş 😅
Merve1954 Daisy0000 ay benim karnımda dünden beri bi gerginlik var canım çok yanıyo bu nedendir acaba ya
Elenor17 Baş edemiyorum 30.haftadan beri var ayaklarımda. Özellikle ayak bileklerim çok şişiyor çorap giyemiyorum çok sıkıyorlar.Giymek zorundaysam da eşiminkilerden giyiyorum 38+2 yim 39da doğuracagım sezaryenle
tugcedoganay1 @Elenor17 son haftalar hiç geçmiyor demi Rabbim yardımcımız olsun son ay ne zormuş böyle
tugcedoganay1 @Daisy0000 2gün önce kontrole gittiğimde benimkide baş geliş pozisyonda ve sancım çıktı bir iki hafta daha sabır etse
Belll tugcedoganay1 edemiyorum. Ödem egzersizleri yapıyorum tuzsuz yiyorum günde 4 litreye yakın su içiyorum yine de balon gibiyim😑 bazı şeyler genetik maalesef…
Aylinnida tugcedoganay1 canım dut pekmezi ye işe yarıyor kayınvalidem de çok ödem oluyormuş yüzü gözü şiş dut pekmezini içmiş oda Miden bulanıyor içemiyosan suda şerbet gibi yap sulandır iç 😊
Merve1954 Melikenl o yoplanma maşallah bizimki kaç aydır hep yapıyo doktora danışarak bebek döndürme hareketi var youtube da onu yaptım 3 kez ne olduysa ondan sonra oldu demekki işe yarıyo
babyme_ay tugcedoganay1 kızlar 10. Haftamdayim bugün ellerim yüzüm şiş uyandım 😥 dün biraz tuzlu biseyler yemiştim muhtemelen ondan. Başka önerisi olan var mı? 10 hafta bu kadar ödem için çok erken değil mi…
mombabe Canım hep sol tarafıma uzanıyorum, ortalama 2-2.5 litre su içiyorum, muhakkak günde en az 3000 adım atıyorum. Bir keresinde geçen haftalarda çok şişmiştim ödem olmuştum tek 1 gün 3 öğün sadece kabak, yoğurt, ceviz yedim. Ertesi gün şişliğim inmişti.
Melikenl Merve1954 bende sertleşme olunca biraz yürüyorum. Sonra yatıp sağa sola dönüyorum. Birazda karnımı seviyorum. Sonra rahatlıyorum
Flyss_48 tugcedoganay1 ay bende 28. Haftadayım benim de hep olan alyansım olmuyor kiloma baktım iki aydır aynı kilodayım ama ödem olmuş yüzük geçmiyor spor ayakkabım sıkıyor falan anlamadım erken değil mi böyle ödem
tugcedoganay1 @Flyss_48 olur canım hamileliğin genel kuralı aslında bu ödemler de işte yediğimize içtiğimizw dikkat etmemiz lazım