Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl yok biz gidince ora bosalir 😅 derler burdakiler gelenlerden akilliymis diye 😂😂😂
zeynepsi Mustafayigitvebeytugannesi ay benim de ikinci olucak kız mı diyorsun gerçekten canım inşallah ya çok amin😂🥰
Adapte34 zeynepsi bende bütün hurafeler çürüdü hepsinde erkek çıkıyordu hepsinde amaaaa😀 bu da kız ikinci kızım geliyo hamileliğim falan da hep farklı geçiyordu ama aynı cinsiyet
zeynepsi Adapte34 insan ikinci olunca farklılık istiyor ya, bende kız olsun istiyorum çok bakalım nasip belirtiler farklı bende de şuan dediğin gibi😂 ultrason fotoğrafları benziyor muydu canım ilk kızınla
Mltsnl zeynepsi şimdi ben anlamadım erkek bebek mi zor oluyor kız bebek mi ben diyorum erkek erkek olanlar diyor kız yani bunun bir formülü olmalı 😀😀
zeynepsi Mltsnl erkek anası olarak bence erkeklerin daha zor olduğunu söyleyebilirim😂 kız hiç yerinde durmuyor ya benim oğlan 😂
Mltsnl zeynepsi yaramaz olduklarını biliyorum ablamında ilki kız 2. Erkek kız çok narin çok akıllı oğlu bir canavar 😀😀 onu demiyorum ama bunun için bir teknik var mı yani hurafeler flan 😀 çünkü bende erkek çok istiyordum
Mustafayigitvebeytugannesi zeynepsi Mltsnl gruba 3 erkekle katılıyorum eşleri de sayiyormuyuz 4 oluyor o halde 😂😂😂