Mustafayigitvebeytugannesi zeynepsi kız daha küçük ya 10 haftalık olunca at ben onu keseden söyledim erkek diye normalde keseden bakmıyorum kemik yapısından bakıyorum 😅 şimdi söylersem yanılırim 🧐
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl yalan ya bunu bende duydum iki tane çocuktan sonra bu kuralı uyguladım hatta eşim niye arkanı dönüyon bana derdi 😅😅 ama sonuç üçu de erkek 😂 hiç biri mi tutmaz bende anlamadım ki.
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi ya valla bende erkek çok istiyorum ilk gebeliğim babam vefat etti diye hep diyordum ona benzer onunla avunurum diye yani denemediği yapmadığım şey de kalmadı ama bu etraftakilerde tutmuş ☺️😀
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl neyi istersen tersi oluyomus 😅 keşke hep erkek isteseydim üçunde de kız istedim biri değil ki 😅😅😅😅 Mltsnl kız ne demek eşinin soldan gelmesi lazım 😒 o sağdan geliyodu yoksa biliyomuydu bu hurafeyi 🤔🤣🤣🤣
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi aynen işte bu hurafeyi bilmiyorlar demek mesela sen kız istiyorsan eşinde sana soldan gelecek sende ilişki sonrası sola döneceksin böyleymiş yani 😀 bir yerde eksiklik varsa olmaz ☺️😀😀
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl kız yanlış mı yapiyormusum ben 🤣 bidahakine böyle yapıyım ttuutu tuttu tuutmadi artık beni deliler hastanesinden ararsınız 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi zeynepsi insanlar kızı tekte buluyor ben üçüncü de de bulamadım 😂😂 kız bebek bu ya.
zeynepsi Mustafayigitvebeytugannesi ay benim de ikinci olucak kız mı diyorsun gerçekten canım inşallah ya çok amin😂🥰