denizozulkerr 2.940 kilosu boyunda 50 cm
39+1 pozitif normal doğum hikayem şükür kavuştuk 💜
Yaseminberra biraz özel olucak ama merak ettiğim konulardan biri. Risk yok ise düzenli iliskiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyor ve acilmaya çok faydası var diye duyuyorum hep sizce de öyle mi yani normal doğum yapmış biri olarak evet faydasını gördüm diyebiliyor musunuz ? Teşekkürler
denizozulkerr bebeğin kilosu fazla ise hiç kendini normal doğum diye zorlama sana tavsiyem kaç kilo bebeğin bilmiyorum ama normalde 4 kiloya epey yakınsa zaten normal yaptırmıyorlar. Cok rahat etmezsen normal doğuma elverişli miyim diye bir farklı doktora daha muayne olmani tavsiye ederim rahat etmesi açısından içinin.
3700 normal doğum olur mu
ZhreV evet bende duydum bence faydası var diye düşünüyorum
Yaglioglu o sana bağlı biraz ama o kiloda normal doğuranlar da var
ZhreV 38+5de 3800gr şimdi 39+2 olduk muhtemelen 4 kilo olmuştur ama hala sancı vs bişey yok
Yaglioglu olur tabiki bebeğin pozisyonu ve senin çatın uygunsa 4 kilo altı normal doğum oluyor
denizozulkerr hakkında hangi dogum sekli sağlıklı ve hayırlı olucak ise rabbim onu nasip etsin inşallah. Ben sadece doktorun normal zor olur derse ısrarcı olmamanı öneririm. Doktor kendini düşünüyor gibi bir fikre kapılır isinde öyle hisseder isen bir seferlik farklı doktora muayne olmanı tavsiye ederim.
Yaseminberra teşekkür ederim