Betulnnmz Melikenl doğuma girmeden önce 2 kere çatı muayenesi oldum inanın hiç acıtmamıştı doğumhaneye alındım sonrasında orada farklı kişiler defalarca baktığı için rahatsız oldum eğitim araştırma da olmuştu doğumum kemik oluyormuş rahim içerisinde bende bir tanesi yokmuş sanırım isim olarak falan bilmiyorum onlar farklı anlatıyor tabi işte durum böyle olunca gelen giden bakmak istedi işin o tarafı kötüydü sadece
Aslan10 Zehross03 canım tavsiyem lohusa takımı alma direk Lc den yada penti den al pijama takımı olarak kan oluyor leke oluyor hastanede o kadar para verip alıyoruz yazık oluyor bide o kiloya bi daha giymemiz de zor oluyor dantelsiz çok güzel rahat modeller var suwen de güzel bi bak istersen
Zehross03 Aslan10 bende öyle diyorum bitane alt üst takım bi tanede elbise gibi bişey koysam yeterli olurmu suwenden daha önce aldığım pijama takımının hep dikişleri attı iki yıkamada pamuklandı bide ya
Aslan10 Zehross03 bazı takımları öyle ya gri bi seti var o çok güzel görumcem almıştı bende aynısından alicam adını bulursam atarım canım ne olur ne olmaz diye 1 takım daha al normal doğumda kanama oluyor çünkü bide elbise al uzun normal olacaksa alttan bakmaları için elbise rahat oluyor lcden aldım çok güzeller
Ebru1995 Zehross03 beyazlar çok iç gösteriyor ya . Değişik bir moda var lohusa takımlarında hep beyaz giyiyorlar ama illaki kan filan bulaşır diye düşünüyorum
edkrcy Asu16 Şuan stokta yok farklı modelleri yada renkleri vardır elbet bakın derim 120₺ gibi bir fiyata almıştım bı kaç ay önce
Mediha99 Betulnnmz aynen ya ben de öyle duydum annem de eğitim araştırma da yaptı orada öğretmenler öğrencilere sizi denek olarak sunup öğretiyorlar mış annem de demişti bi kaç kere yaşamış
Betulnnmz Mediha99 benim ilk doğumdu birde tecrübesizim kim ne dese yapmaya çalışıyorum zorluk çıkarmayaym diye iyi denek ettiler beni 😀 şimdi çok yazmayayım çatı muayenesi olmayan arkadaşları korkutmak istemem 🤭 ama ondan önceki 2 tanesi gayet iyi geçmişti
mayaden Zehross03 ben onu düğmeli iki takım aldım, sezeryan olduğum için rahat şeyler tercih ettim zaten 1 veya 2 gece kalıyorsunuz fotoğraf çekimi vs yapmayacaksınız rahatlık açısından dusunmenizd öneririm 🌸
Zehross03 mayaden çekim falan düşünemiyorum hiç rahatlık en önemlisi benim için zaten hamileliğim zor geçiyo biran önce doğurup bitirme derdindeyim 🤣
CemrePektas Zehross03 ilk bebekte kaynanam dantelli aldı, ben de tüylü saçma bişey aldım, ama en çok anane pijamalarını giydim 😂 karnım yarılmış, mememin ucu düşmüş, altım kanıyor, şeyimde hasta bezi😂 güpüre ayıp olurdu gksklsmd