Zehross03 Kızlar hastanede ne giyeceksiniz güpürlü dantelli şeyler bana göre değil bitane elbise bitanede alt üst şeklinde istiyorum aldıklarınız yada alacaklarınızı atabilirsiniz fikir olsun alacaklarada hem 🌼🌼
Edaaa1 Zehross03 Görsel yüklemeyi bilmiyorum ama ben de senin gibi dantelli şeyleri sevmiyorum suwenden önü fermuarlı pijama takımı aldım bir tane de Trendyoldan önü düğmeli pijama takımı aldım
edkrcy Zehross03 Trendyol dan bunu almıştım birde pazardan düz bir pijama daha aldım ikisinide daha sonra kullanırım
Berrinn Zehross03 Ben de dantelli şeyleri sevmediğim için trendyoldan bu takımı aldım dün sipariş verdim 400 tlydi biraz zam gelmiş 😅
Betulnnmz Zehross03 ben gömlek yaka önü düğmeli aldım 2 tane emzirirken daha rahat olur diye düşünüyorum
Edaaa1 Zehross03 Altı normal pijama altı üstü de biraz uzun tunik gibi yakası fermuarlı emzirme kolaylığı olsun diye. Suwen my chick yazarsan çıkar
Zehross03 edkrcy ay güzelmiş yaa benim boyum uzun olduğu için bütün pijama pacaları kısa geliyo bunun nasıl acaba
Zehross03 Berrinn bunu gördüm çok güzelde satenle rahat edemem diye korktum bide esnemiyo saten koca popis ve gobis sığmayabilir 🤣
Esrahmet Berrinn bunu hastanede mi giyeceksin 😳 kanamayı ne yapacaksın aşırı geliyor ins geçmez çok beyazmis
Zehross03 Betulnnmz bitanesini elbise gibimi alsam diyorum alttan muayene için ikide bir don indirmeyelim diye 🤣
Melikenl Zehross03 aşko muayene odana gelince ediyorlar o arada zaten donsuz oluyorsun 😂 sonrasında giy çıkarma dahada 😄
Esrahmet Zehross03 ilk kızımda sabahlikli lohusa takımı aldım sabahligi diruyor öylece . Bunda normal pijama takımı aldım 😁
Zehross03 Esrahmet depend den geçmez heralde ya herkes beyaz giyiyo lohusa takımları falan hep beyaz beyaz 🤣
Ebru1995 Zehross03 beyazlar çok iç gösteriyor ya . Değişik bir moda var lohusa takımlarında hep beyaz giyiyorlar ama illaki kan filan bulaşır diye düşünüyorum