KumCi Kubra0mehmet Bir yiyorsun bir çıkarıyorsun tansiyon da şaşıyor. Mesela kustuktan sonra yiyemiyorum ben hemen 🥺
Kubra0mehmet KumCi zaten kustuktan sonra bişey yiyip içme mide kendini toplayana kadar kendini iyi hissedince yavaş yavaş ye ben çok yaşadım çok zor 😕sabahları da erken kahvaltı yapmaya çalış erkenden yapınca daha az bulanıyo
AsELinAnneSi__ gokcetugumm ilaç kullanıyordum Alışmak istemediğim için bıraktım çok zorladı hala devam ama ilk zamanlara göre rahatız 16+3 uz nazlı kızımla 😅🍓
Zulalg gokcetugumm benim içinde yatış istiyorlar ben istemiyorum orda kalacağım 10 gün sonra yine aynı şeyleri yaşayacağım. Geçme garantisi verse yatışı kabul ederim. İyi duruma getirip çıkış veriyorlar. Sonra yine aynı döngü
Zulalg gokcetugumm çok zor allah yardımcımız olsun sabahtan beri kaç kere kustum sayamadım hiç bir şey yiyemiyorum yine hastanelik olacağım
Trldyg 20 . Hafta hala benımle 😟 prilam ıcıyorum bazenyıne de bulanıyor maalesef başlarda her dqkıka kusardım prilam hapla hayata döndüm dıyeblrım
Med123- gokcetugumm 19. haftamda azalmıştı benim canım şuan 22.haftaya girdim ve hiç mide bulantısı yaşamıyorum