gokcetugumm Sunshine__ Allah kolaylık versin sabahları arada olmasına razıyım yinede aksama kadar kusmak daha zor geliyor 😂
gokcetugumm Sule_m ilk kızdı benim komalık kadar kurmuştum bunda da 11 haftalikken erkege benziyor dedi salladı galiba biraz 😂😂
Sule_m gokcetugumm ben de ilk kızımda yaşadım üç aylık oldu bitmişti bunda yemek görmeye dayanamıyorum hiç birşey yiyemiyorum
Sunshine__ gokcetugumm Vallahi sabah kahvaltısı benim için büyük bir zulüm elimde çubuk kraker sabah kalktığımda önce onu yiyorum ki diyorum midemi bastırsın yada tuz döküyorum elime biraz onu yiyorum sonra kahvaltı yapıyorum bulantı ilacı kullandım hiç bir faydasını görmedim açık ve net balkona çıkıp bir şeyler yiyorum yada TV açıyorum bir şey yediğimi unutayım diye başka şeylerle ilginiyor gibi yapıyorum 😁😁🤭😂😂
TugSozTan Sanırım 25.haftaya kadar devam etti sonra iki haftada bir sonra arada sırada olmaya başladı şimdi doğum yaklaştıkça haftada bir şeklinde.
Eylemsiii tubimom bence de ya bünyeden kaynaklı olabilir ben oğluma hamileyken sadece sabahları bulantm olurdu öyle kusma pek olmazdı şuan 8 haftalık hamileyim çok şükür bulantım falan yok daim olur inşallah 🤲🏻 görümcem mesela ikinci oğluna hamile ilkinde de kusuyordu şuan ikincide de aynı kusuyor
tubimom Eylemsiii benim arkadaşım da 9 ay kustu bende mide yanması oluyor mesela son döneme girdim tekrar başladı.
selverx gokcetugumm ben de 13+5teyim doktorum hafta sonu prilamı bırakmayı dene dedi, bir gün denedim içim dışıma çıktı. ama ilaç bende işe yarıyor, ne zamana kadar sürecek hiç bilmiyorum. kilo da alamıyorum aksine kilo veriyorum. bebeğimi etkilemez umarım
nurduran42 gokcetugumm umarım hemen geçer canim benim yaşadığımı yaşamadan biter gider inşallah bulantilarin
Seren16 gokcetugumm 19. Haftadayim vee hala her yedigimi kusuyorum meyvede dahil asla azalmiuo bir ara azalir gibi oldu gene basladi
birnilmeselesi gokcetugumm balım seni çok iyi anlıyorum bu mevsimde bulabilirmisin bilmem ama amasya elması bi tık rahatlatıyor yada çubuk kraker ben 30. Haftama kadar kusuyordum sırf bebek beslensin diye kussam da gidip tekrar ilaç alıp yemek yemeye çalışıyordum … İnşallah senin çok sürmez bol bol temiz hava almaya çalış bide çok su tüket sıvı kaybını en aza indirirsin en azından
karanmom gokcetugumm 20 haftadayim hap icmesem bulaniyor, içtiğim için bulanmio ama bir birakayim felaket
KumCi Kubra0mehmet Bir yiyorsun bir çıkarıyorsun tansiyon da şaşıyor. Mesela kustuktan sonra yiyemiyorum ben hemen 🥺