Ftrhn gkce_12 7-8 Haziran da ovülastestinde ben pik gördüm o günleri değerlendirdik.sonrski hafta test yapmıştım negatifti erken olduğu için. Ayın 18 de yani yumurtlamadan 10-11 gün sonra erken gebelikte öğrendim
Ftrhn gkce_12 bende de hafif bulantı iştahsızlık oldu. Ama ovülasyon gününden itibaren benim geçmeyen bir kasık ağrım vardı adet oldum olacağım diye bekliyordum artık batmalı bi ağrıydı
Pamlok erdmdml Hiç birşey yok çok garip ya normalde regl öncesi metabolizmam hızlanır ordan bile anlarım geleceğini ama iki gündür afedersiniz kabız gibiyim bat 18-19 gibiydi
Ftrhn Anonimdenim öğrendiğim andan beri ediyorum inan ki 🌺 rabbim bekletmesin hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah
gkce_12 Anonimdenim bu gün bende erken gebelik testi yaptım negatif çıktı düşükten sonra t Haziran’da denemiştik 15 gün olmuştu inşallah vardır umudumu kaybetmedim daha
Ftrhn Anonimdenim önceki yorumlarına bakarsk hissettim senin de hamile olduğunu fakat ümitlendşrmej istemedim hayırlı olsun inşallah senin ilk mi 🙂
ASE6154 Anonimdenim 19 du hala olmadım. 5 gün kala erken test negatifti yarın bidaha bakıcam, düzensiz adet döngüm olduğu için emin olamıyorum
ANurrr Benimde bat 20 Haziran yani bugündü olmadım yarım sabah yapıcam test dua edin pozitifi görüyüm inşallah ❤️🌸
ANurrr gkce_12 evet şimdi yaptım ama çıkmadı yani ilk 5 dk içinde gözle çok zor görülür çok çok silik bi ikinci çizgi çıktı ama kendimi o şklde inandırıyo da olablrm o yüzden negatif olarak kabul ediyorum