Anonimdenim Hayalim1_ kasette çıkmaz ki ama 😊 erken gebelık testin de çıkar aslında ama negatıf çıkarsa üzülme geç döllenme olabılır adete 5 gun kalaya kadar zaman var
Pamlok 18 Haziran benimde bat ama ne regl belirtisi var ne hamilelik belirtisi son 2 gün bakalım. Sabah kaset test yaptım çıkmadı erken mi test için
erdmdml Anonimdenim canım bugün 9. gün negatif çıktı değişme ihtimali var mıdır acaba ya kasıklarım da ve belimde ağrı var psikolojik olamaz sanırım bu kadar ağrı değil mi😃
Minikmucize13 Anonimdenim ben geçende ağrırken acile gittim ultrasonla bakmadılar bile gündüz gelmeniz gerekiyor dedi
Pamlok erdmdml Hiç birşey yok çok garip ya normalde regl öncesi metabolizmam hızlanır ordan bile anlarım geleceğini ama iki gündür afedersiniz kabız gibiyim bat 18-19 gibiydi
Ftrhn Anonimdenim evet canım dün öğrendim o adet sancıları bebiştenmiş. Adetime 3 gün kala çıktı çok şükür. Darısı isteyenlere oslun
Ftrhn gkce_12 7-8 Haziran da ovülastestinde ben pik gördüm o günleri değerlendirdik.sonrski hafta test yapmıştım negatifti erken olduğu için. Ayın 18 de yani yumurtlamadan 10-11 gün sonra erken gebelikte öğrendim
gkce_12 Ben ilk 5 haizranda denedik şuan acayip midem bulanıyor 14 gün oldu sizce erken gebelik testinde çıkar mı sonuç
Ftrhn gkce_12 bende de hafif bulantı iştahsızlık oldu. Ama ovülasyon gününden itibaren benim geçmeyen bir kasık ağrım vardı adet oldum olacağım diye bekliyordum artık batmalı bi ağrıydı