Gam Merhaba kızlar yenidoğan bebeğe 6 aya kadar su verdiniz mi verdiyseniz ne kadar verdiniz internetten araştırdığımda kesin olarak verilmemeli diyor çoğu hekim ama geçen gün kayinvalidem sakın vermemezlik yapma diye diretti olmaz zararlı diyorum biz zamanında verdik bir şey olmadı diyor hatta yenidoğan çocuğa suluk ile baya baya su vermiş bana çok mantıksız geldi. Henüz doğum yapmadım şimdiden dertlendim bu konuya 🤦🏼♀️
minikoannesi123 Gam kayinvalideniz Çapa Tıp Fakültesi mezunu galiba 😁😁 net bir şekilde tavrinizi koyun hayır deyin, anne sütünün içerisinde zaten onun ihtiyacı olan her sey var
Papatyaaa__ Gam valla canım internete ve aileye bakarak büyütmüyorum ben verdim çünki benim 2kızımda yaz bebeği anne sütüde yakıyor çocuğu yazın günde 1defa 30ml veriyodum şuan hamileyim yine vercem çocuk susuzluktan ölür ya insafsızlık olur ben verdim yani şimdi gelip niye verdin demesin çok bilmişler bebek benim karar benimm ayrıca doktorada sordum verebilirsin çok az dedi
Mervebyk Gam bizdede çok zorladılar emzirirken vermedim 6 aya kadar ama ilk kızımı mama ile büyüttüm doktora danistim mama verdigin için su ver demisti
Gam minikoannesi123 ahahahah kesinlikle 😂 internette çay kaşığı ile haftada bir kez su veriyoruz diyeni gördüm ama sulukla su ver dediğinde şok oldum 😂
minikoannesi123 Gam çay kaşığı vs. küçük milimler konusunda doktorunuza danışın derim. Belki onun önerileri olabilir ama dediğim gibi anne sütünün içerisinde onun ihtiyacı olan su zaten var, çok emin olmak isterseniz doktorunuzdan net bilgi alın😊 suluk nedir ya😁
Papatyaaa__ Gam orasını bilmiyorum canım ama yaz bebeği ise verilir dr dedi banada anne sütü yazın bebeği yakar
Gam minikoannesi123 bende duyunca şok oldum valla sulukla cocuga su mu verilir hiç 🤦🏼♀️ bir de 3 aylıkken bal vermiş hicbirsey olmadı diyor 😂🤦🏼♀️
Minmini Gam kesinlikle verilmez. tartışmaya kapalı. cehalet bitmeyecek ama biz anneler savaşmaya devam