Esracigdem Rym2023 ben buzluk tadını her türlü aldığım için cesaret edemedim ama çalışan iççn cok kolaylıkmış anlaşılmıyor demişlerdi hatta herkes ben de yapıyorum dedi bir tek ben şok olmuştum içlerinde😁
gudmorningbeya Bebisannneessi poğaçayı nasıl yapıyorsunuz pişirmeden mi yoksa pişirip mi donduruyorsunuz
Minikmucizelere Gunesgulce pisiriyorum cikarinca direk yeniliyor yada ısıtıpta sicacikta yiyebilirsiniz
Hul3010 Rym2023 sarma, dolma, kurabiye, poğaça, nohut ve fasulye haşladim, tavuk soslayip koydum. Kek yapıp porsiyon bölüp koyacağım şimdilik bunlar 😊
beyzzsenturkk Rym2023 ben börek, haşlanmış patlıcan, taze fasulye, dolma biber, bir de yaprak sarması atmıştım 5 ay oldu hala arada açıyorum çok pratik özellikle de taze fasulye türlü gibi yanına hemen şipşak pilavla mis
Birprensesannesi2525 Sarma yaptım zeytinyağli, yine biber dolması koydum o da zeytinyağlı İçli köfte Lahmacun Börek Poğaça Tuzlu kurabiye Nohut fasulye var haşlanmış Bezelye koydum daha yeni şimdi tam mevsimi fiyatı uygun Kıl biber koydum Bir tepsi ayriyeten su böreği açıp koydum Doğum için birkaç şey daha yapacağım
mkrgln Rym2023 Börek çeşitleri, dolma, milföy börekler, kurabiye çeşitleri, karnıyarık, önceden haşlanmış etler, tavuk et suları daha çok varr kolay gelsin 😍 en sevdiğimdir buzluk
Birprensesannesi2525 Kubrakarahan canım kayısıyi nasıl attın vişne koydum aklımdan kayısı da geçti cesaret edemedim çok da güzeldi tadı
Gunesgulce Minikmucizelere Minikmucizelere teşekkür ederim tadında yada dokusunda değişiklik oluyormu
Cerkes6019 Rym2023 yaprak sarması Poğaça Börek çeşitleri Nohut fasulye Bazen artan hamurları yumak yapıp koyuyorum Ispanak Yazdan ve kıştan kalma meyve ve sebzeler
Tugcecan26 Rym2023 sigara böreği Biber dolması Köfte Yaprak sarma Koçan mısır Kuru fasülye nohut barbunya vs kuru alıp haşlayıp atıyorum konserve kullanmaktan daha pratik ve lezzetli. Kırmızı ve yeşil biberleri doğrayıp yemeklere menemene kullanmak için atıyorum Bir de bozulacak gibi olan çoğu meyveyi atıyorum. Mesela muz çilek kivi. Sütle karıştırıp milkshake yapıyorum yazları çok güzel serinletiyor tavsiye ederim ☺️
_Htc_ Rym2023 İkramlık hazırladım bir kaç çeşit attım Un kurabiyesi & Elmalı kurabiye Dereotlu kurabiye& çörekotlu kurabiye Poğaça&Börek Son olarak zeytinyağlı yaprak sarması yapacağım.