Papatyaaa__ Ozlemtanirr yok canım hamuru yapıyorum rulo pasta gibi streçe sarıp o şekilde bekletiyorum misafirim gelincede yada çayın yanına kesip direk fırında pişiriyorum
nefessmommm Rym2023 Taze fasulye Nohut Bezelye Közlenmiş patlıcan biber Kızartılmış karnıyarıklık veya yemeklik patlıcan Bamya Börülce Zamanları geldikçe bunları koyuyorum bende bezelyenin zamanı geçmek üzere koymadıysan hemen koymanı tavsiye ederim Diğerleri için biraz erken daha
Emiinnee Rym2023 Vallah Ben o konuda sansliyim yarisini annem yarisini kaynanam hazirladi bi kac da yengem yapti Yaprak sarmasi Lahana sarmasi Su böregi Icli köfte Sömelek köftesi Karniyarik
Bebisannneessi Rym2023 poğaça koyabilirsin sonradan ısıtıp yeniliyor hazır gelir, sarma, kurabiye hamuru, nohut fasulye haşla koy, köfte bunlar hep lazım olabilecek şeyler ben gelenlere hemen çıkarmak için sarma, poğaça, kurabiye hamuru koyuyorum
gudmorningbeya Bebisannneessi poğaçayı nasıl yapıyorsunuz pişirmeden mi yoksa pişirip mi donduruyorsunuz
Mustafayigitvebeytugannesi Yazmelegi_ fiyatı önemli değil güzel bir daire olsun yeter öyle oturulmayacak daireye o kdar fiyatı veremem saten canım. Oturulacak daire olsun fiyatı önemli değil 🥰
tgc-52 Bende yaprak sarması ,lahana sarması ve su böreği koydum bolca 🤗 köfte falan var . Yeter sanırım annem olucak yanımda zaten illaki başka şeyler de yapılır buzluktaki şimdilik yeter
Sevgi1985 Rym2023 canım benim doğum yakın değil ama dolabımda mutlaka olan şeyler Mantı Tokat dolması yaprak sarması yani etli Biber dolması Lahana sarması Nohut Keşke klik Kırmızı ve yeşil biber Patlıcan közleme Taze fasulye Poğaça Büzme baklava Konserve olarak da bütün sebzeler mevcuttur Bunlar asla eksik olmaz kurbana dondurucu dan yer zor açıyorum
Dozi-nin ISILTAN bak bunu ben yaptım minik bir sayfam var yeni paylaştım hatta çok iyi hem bebek içinde tahin harika bişey bizimki 3600 şuan 1 su br tahin 1 su br pudra şekeri 1 su br sıvıyağ 1 su br fındık veya ceviz sana bağlı kabartma tozu vanilya un 4.5 5 bardak arası alıyor 180 derece 15 dk falan kıyır kıyır ağızda dağılıyor
ISILTAN Dozi-nin Teşekkür ediyorum :) Ekran fotoğrafı aldım . Şimdi yapsam yiyemem doktor kontrolünde diyet yapıyorum ama yapıp dondurucuya koyacağım lohusalıkta yiyebilmek için :) Sayfanızın adı nedir nerededir :)
Benazir_507 Yazmelegi_ sarmalar buzluyu ayılınca iç malzemesi çok ufak ufak olmuyor mu ya sanki güzel olmuyordu
Birprensesannesi2525 Kubrakarahan canım kayısıyi nasıl attın vişne koydum aklımdan kayısı da geçti cesaret edemedim çok da güzeldi tadı
ballikedii Rym2023 geçen canım fellah köftesi çekti az yaptı annem gerisi dolaba gitti. Onun dışında hiç Bişey yapamam gelen getirsin 😂
Karanfill Rym2023 karnıyarıklık patlıcan yeşil fasulye içli köfte konserve domates, Haşlanmış nohut Islanmış fasulye barbunya Taze soğan Dere otu Börek Köfte Et suyu tavuk suyu Kavurmalı et