aleynasulun Eşimin tayini tunceliye çıktı ve detaylı ultrason yaptıracağım zaman tunceliye taşınmış olacağız. Doktor ve hastane hakkında hiç bilgim yok. Orada yaşayanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırdı? Ve rutin kontroller için hangi doktora gidiyorsunuz?
selingnyy aleynasulun rutin doktor kontrolleri için belki devlet hastanesine gidebilirsiniz ama diğer türlü detaylı ultrason veya taramalar için mutlaka Elazığ veya Erzincan’a gitmeniz gerekecek çünkü Tunceli tam bir mahrumiyet bölgesi 🤷🏼♀️
Serap-asel aleynasulun Elazığ üniversıte hastanesınde burcın hoca çok ıyı bir doktor ona gıdebılırsınız
merveliyyy aleynasulun bende Tunceli’deyim kontrollere falan hep elazığa gidiyoruz detaylı ultrason için Fırat üniversite hastanesedinde remzi hocaya gittim doktor ona yönlendirdi tek sıkıntı randevu bulmak ve çok bekliyorsun
aleynasulun selingnyy yaa bende öyle düşündüm detaylı ultrason içinde bildiğiniz doktor var mıdır peki perinatoloji alanında 😑
selingnyy Ben detaylı ultrasonum için üniversite hastanesine gitmiştim.Burçin Hoca,Remzi Hoca bu alanda çok iyiler benim gittiğim gün Remzi hoca olduğu için kendisi detaylı ultrasonumu yapmıştı ben çokça memnun kalmıştım kendisinden.
aleynasulun selingnyy çok teşekkür ederim ☺️ Detaylı ultrason için çok erken randevu almam gerekecek sanırım
selingnyy aleynasulun Aslında hayır ☺️ Bahsettiğim doktorlar profesör oldukları için randevuları en erken bir hafta öncesinde alabiliyorsun.Ne yazık ki bizler şehir dışından sadece telefonla aradığımız için de telefonlarına ulaşmak pek mümkün olmuyor.Sabah 7-8 gibi hastaneye gittiğinizde sizlerde bizim gibi şansınıza bu iki doktorlardan hangisi varsa detaylı ultrasonunuzu öğleden sonraki randevu saatinde yaptırabilirsiniz 🤍
aleynasulun selingnyy teşekkür ederim tekrardan ☺️ Bende bu şekilde yaparım işimi kolaylaştırdınız 😇🙏🏻
selingnyy Ne demek 🌸 Aklınıza takılan bir şey olursa her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım