1yldzsema-1 takma kardeşim bakma sen bunlara doktorun normal diyosa sağlıklı diyosa gerisi bos ki gerilik de oluyo bnm bebegim 1 aya yakın gelişim geriliği vardı doğdu hala minyon ama inan bı çok kilolu çocuğa göre daha hareketli daha sağlıklı çok şükür
Bebeğinizin Haftası ve Kilosu
Maşallah tüm bebişlere 🧿benim bebeğimde 32haftalık 1500gr buraya kıyasla az sanırım ama doktor iyi dedi haftasıyla uyumluymuş😌 önemli olan sağlıklı olması ztn doğduktan sonra kilo alıyolar😇 benim ilk bebeğim 1990gr doğmuştu. Genetik sanırım bu durumlar kızlar o yüzden kiloya çok takmayın🥰❤️
1yldzsema-1 kaç aylık hamilesiniz benim bebeğim de 242 gr
26+2 916 grm di bugün
Benimde yorumları okuyunca moralim bozuldu ama yapacak bir şey yok sağlıklı olsunlar yeter ki
Galiba tüm kiloyu ben alıyorum bebek yerine 😅
17+1 167gramcik kızım 😅😍😍
21 hafta 350 Gr 🤰
Merve1602_ 30. Haftadayız oğlumla 👣 1500 kg 41 cm boy
_Zhracelik_ canım 21 hafta 350 Gr kilosu kendinden önce gidiyor dedi bana doktor detaylı ultrasonda.
sekerinannesi_ her kontrolde kaç Gr oldugunu söylüyor doktorlar sorabilirsin stedigin zaman
Hanımlar hamileyken yüksek bir yere uzanmayın ağırlık kaldırmayın ben yükseğe uzandım karnımın sol tarafın lık diye ses geldi ağrım oldu ama çok kısa anlık bi ağrıydı bebeğim emzikten düşmüş o haftaya kadar güzel kilo alıyordu ama ondan sonra kilo alımı çok çok yavaş aldı bilginiz olsun
Mervebayar yaa benimki niye böyle 350 Gr 21 haftayiz. Doktor bana onde gidiyor dedi üstelik saçma değil mi.
Bbnbhjj Amin. Ben mesela ilk 3 ay deli gibi yiyordum bebeğe yarasın diye. Sonra düşündüm neden kahvaltıda 2 yumurta yiyorum ki zaten bi tane ile de bebek alması gereken besini alıyor😂. Hamur işi ekmek vs bunların zaten bi yararı yok. Son 3 aydır her şeyden az az yiyorum abartmadan, bakıyorum bebeğe bi zararı olmadı, üstelik ben de faydasını gördüm😃
Herseyguzelolsun7 doktorunuz nasil yorum yapti kilosuna bana doktorum kilosu cok diyor ,skinti olurmu benim 30+4 te 1765 ti kilolu dedi iyi bise deglmş bu
Merve1602_ 37+2 şuan 12 saatlik oldu 3350 doğdu 🥰🥰🥰
Merve1602_ 22+2 470 gram
Asiyeekici sağlıkla kucaklarimiza alalim insaallah bebislerimizi🌸
Merve1602_ 32 hafta 1777 gr
Zeynep1904 haftası bizimde 36+6 2700 grm 🥰😂