• Gebelik
  • Bebeğinizin Haftası ve Kilosu

tlhmrv gerçekten öyle ya insan ister istemez acaba benim çocuğum zayıf mı kilo almamış mı istemsiz düşündürüyor

Bende en son gittiğimde 31 de 1650 dedi bugün gittim 34 +2 kilosu 2800 boyu söylemedi bir hafta önde gidiyor dedi bende ceviz ve muz bol tüketiyorum kızlar

Merve1602_ 29 haftalikken gitmiştik 859 gram cikmisti kilosu şuan 30 haftalıgız 1 kilo olmuştur sanırım vaktinde doğusunda kiloyu alırlar inşallah

Merve1602_ Bir şey soracağım. Ben daha 14 haftalığım ama bebeğin kilosuna ne zamandan itibaren bakıyorlar? Bir de doktor ultrasondan mı görüp söylüyor?

24+1 674 gr 28 cm yorumları okudukça oğluşum çok mu küçük olucak diye düşünüyorum 🤔

zeynepboran Yok canım,ben bebek dönmediği için 23 haziranda mecburi sezaryen olacağım

Valla morali bozuluyor gerçekten insanın doktorum da bana gayet iyi diyor ama bakıyorum yazılanlara kıyaslayıp duruyorsun stres oluyorsun bazıları resmen hava atıyor şu kadar kg da doğurdum çok iyi besledim bizde tabiki beslenmemize dikkat ediyoruz kim etmez ki

ElaytA maşallah bende 36+3 2300 olmuş haftaya tekrar gidicem kilo alımına bakicak bakalım ne diycek doktor