Sule_m biryildiz42 ben de corludayim ama ilçelerde bildiğim kadarıyla yok eğitim araştırma Hastanesi’nde oluyor sanırım
biryildiz42 Sule_m Tekirdağ ismail Fehmi cumalioglu şehir hastanesi acaba yapar mı şehir hastanesi büyük oluyor. Yarın Çorlu devlet hastanesine randevu ancak alabildim orası yapıyor mudur acaba
Sule_m biryildiz42 kadın doğum doktoru yapmıyor kadın dogumcu perinatologa sevk edecek o da Tekirdağ da hangi hastanede var bilgim yok
fatmatunc97 Ben çorluda özele gidiyorum detaylıya para vermemek için veznedeki görevliye sormuştum. Bana en yakın edirnede ve istanbulda olduğunu söylemişti
Sule_m fatmatunc97 hangi hastanede bizden 2500 lira istedi vatan hastanesi perinatolog İstanbul’dan geliyormuş ben Tekirdağ da özel bir perinatologa 1250 liraya yaptircam
biryildiz42 Zeynep1904 irmete ilke hanıma Arada kontrole gidiyorum doktorunuz mu yapıyor peki muayene ücreti içinde mi yoksa arayıp detaylı için randevu mu veriyorlar
fatmatunc97 Sule_m ben vegaya gidiyorum. Orası da 2500 demişti ikizlerde fark ediyomuş biz daha fazla ödedik o yüzden 3-4 ay önce. Ordaki perinatolog da istanbuldan geliyodu haftada bir gün
ozley biryildiz42 ben İlke hanıma takipliyim. Detaylıyı o yapmıyor. Ayrı bir perinatoloji uzmanı geliyor haftanın bir günü hastaneye. Arayıp ona ayrı randevu alıyorsunuz. Sonra verilen raporu sıra almadan kendi doktorunuza gösterebiliyorsunuz.
Sabina__ biryildiz42 Çerkezköy devlet hastanesinde detaylı yok Tekirdağ’da Namık Kemal şehir hastanesi yapıyor onuda perinatoloji takipli hastalarına yapıyor optimedta detaylı yapıyorlar Şubat ayında 1500₺ di şimdi ne kadar bilmiyorum
ozley biryildiz42 1500e yaptırmıştım şubat ayında. Şuan tüm ücretlere zam geldi ama muhtemelen bu da zamlanmıştır.
ikbalk biryildiz42 devlet hastanelerinin bir çoğunda detaylı yapılmıyor diye biliyorum, çünkü farklı bi bilim dalı o. Jinekologlar yapmıyor yani. Ben Tekirdağ Süleymanpaşa’da kendi doktoruma yaptırmıştım mart ayında 1100₺’ydi. Doktorum Özgür Bige