• Gebelik
  • Şubat annişleriiii🙆🏻‍♀️❤️

Merveass daha önce benimde değildi yasak deyince şaşırdım acaba riskin mi var bana söylemiyor diye
    Kubracls ya o ilişki konusu çok muamma ve hassas bi konu 9 aycık dişimizi sıkıcaz artık çok okuyorum burda hamilelik de öyle ateşli geceleri yaşamak naa mümkün zira biz kardeşe bağladık benimkide aman bişiy olur diye kıllık ediyor benimde işime geliyor hiç canımmm istemiyoorr 😛
      Seyda-12 hahaaa kahkaha attımmm 🤣🤣 estetik sıfır yahu bendede eşimin atleti eşimin eşofmanı candır😬😂
        Berilikom

Berilikom sıkmasına sıkarız açıkçası benimde pek istemiyor ama normal doğum için öneriliyor benim doktorum yasaklayınca ve riskim olmayınca aklıma takıldı 🙈
          Kubracls aklına kötü şeyler getirme bence
          Öyle olsa onu da söyler doktorun içini ferah tut 🌸🌸
          Beriliko ben rapunzeloldum ne kestirdim ne boyattım berilde hepsini yaptım acaba gitgide geri kafalı mı oluyorum ki 🤔bi kestiricem dedim bütün kuz arkadaş larım üstüme atladı 9 ay dayan iyi olmaz diye bunları söyleyenlerde kimi banka müdürü kimi adliye ye memur kimi telekomda müdür en donanımlı kadın lar bile hamilelik de saflaşırmış🙄
            Berilikom yaaa benim eşim çubuk kraker gibi eşyaları olmuyor bana hahahahahahah 😂😂😂😂her halimle dalga geciyor zaten katil olmadan doğurmayı ümit ediyorum 😂😂😂😂
              Kubracls rahat ol rahim in anlamı korumak demekmiş tahmin ettiğimizden çok fazla koruyor rahim bebeklerimizi hiç evham yapma❤️😘
              Berilikom merhaba bızde 27+2 olduk ogluşumla ama bel ve göğüs agrısından suan sıkıntılıyım 9 kılo aldık bu arada🙈
              Seyda-12 yaa sorma ben yıllardır çalışıyordum bebek için çalışma hayatımı zirvede bıraktım🤪 şimdilik.. her akşam geliyor eee aşkım bugün naptın kaça kadar uyudun hangi koltuk da uyudun senin işinde zor deyip nasıl dalga geçiyor 😬🤦🏻‍♀️