inciata OnlyBaby evet canım idrarda çıkmıyordu bile kanda 31di oğlum 4 yaşı da ilk tüp bebeğimde 0 dı sonucum oda 5.gün yapmıştım
OnlyBaby 64Demet64 o zaman şöyle hcg hormonu yükselir evet ama kimyasal görüp üzülmemek adına bana 21. Gün kan testi ol dedi erken olursam yükselmesini beklicem çünkü
64Demet64 OnlyBaby şöyle birseyde var ama ben simdi hatirladim benim 2. Tedavi surecinde kullandigim ilaclardan yumurta buyumus buyumus kendi catlayivermis igne gerekmedi o nedenle bir kac gun sonrasi transfer oldum😃 hayirlisi olsun
Annevekizi OnlyBaby adına çok sevindim çiçeğim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın 💗🌸
Sibelsibos OnlyBaby tüp bebek yaptigim zaman hormon ilaçları böyle cikariyordu keyfine yapıyordum çift kırmızı çizgi gormek nasıl bir duyguymus diye keyfine yapıyordum 😂😂kip kırmızı çıkıyordu valla 😂
OnlyBaby Sibelsibos hadi yaa bende keyfine yaptım aslında şeytan dedi al bir sürü test hergün yap açıklık koyuluk takip et diye ama 😂 psikolojim bozulacak sonra. Sen nası oldun ameliyat demişler sana galiba:(
OnlyBaby inciata odamı tüp bebek tedavisi yapmıştı olabilir canım doğru diyosun dur bakayım bende bi yaptırayım kan testi😂 en azından hafta sonuda bi geçsin, gerçi ümidim yok ama bakıcaz daha yeni iğne günü dahil 5. Gün oldu bugün
Sibelsibos OnlyBaby evt Perşembe akşamı yatış cuma amaliyat bugün tetkikleri yaptık amaliyata hazırlık yaptık prof girecekmis Allah razı olsun diycem de o hastaneye bir süru para doktüm 1 buçuk senede bı zahmet artk her bir şey yaptıklarında sorun çıktı inslalah bu sefer herşey duzgün gider 🤲🤲🤲
Sibelsibos OnlyBaby valla bağımlıyım ya diyorum yarın bı kaset test alayım yapayım bak bide durumumu biliyorum yinede canım istiyor yapmak okadar bağımlıyım düsün 😂😂😂😂
Sibelsibos OnlyBaby tşkler sende inşallah bebiş haberi alırsın insallahta burda okuyup seviniriz 👍🥰🤲🤲🤲