OnlyBaby Test yapıcam zaten pozitif çıkacak çatlama iğnesinden sonra, kız bide negatifmiş😂😂😂 bu ne hııızzz iğnenin vücuttan atılması, ya insan bi pozitif görmek istiyor bee garibanın yüzü güler mi bee
OnlyBaby Vaaaay bee ne iğneymiş 😅😅 hala hücrelerimde geziniyor ahahaha ya kızlar biliyorum en az 15 gün beklicem ama şuna baksanıza yaaaa 🥹🥹 Allah ım keşke böyle çıksa hepimizde yüzümüz gülse 64Demet64 Youngmotherr
64Demet64 Denemekte fayda mayda yok bosuna yapip erkenden kendinizi üzmeyinn😄 doktorlar bosunami test gununu bekleyin diyor catlatma ignesi etkisi 10 gune kadar vucutta kaliyor simdi yapsqniz pozitif ciksa sonra oyle olmasa uzulmicekmisinuz bekleyin biraz. Ha birde belirti aramayın ben 25 haftalik hamileyim bebegim kipir kipir olmasa hala hamile oldugumu bilmezdim hahaha😅😅
OnlyBaby 64Demet64 sizdemi olmuştunuz çatlama iğnesi😅 bende belirtim yok diyorum ama dün gece biraz belirti yaşadım gibi ama kafamı dağıtmak için temizlik yaptım onun ağrılarıda olabilir 🥹
Annevekizi OnlyBaby adına çok sevindim çiçeğim çok mutlu oldum inşallah sağlıkla kucağına da alırsın 💗🌸
64Demet64 OnlyBaby ben tüp bebek tedavisi ile hamileyim 25 haftaligiz🥰 Benim yumurtlamam olmadigi icin bende catlatma ignesi kullanmistim tabi. 10. Gün beta istedi doktor 2. Transferimdi ilkinde rapor aldim 10 gun hic bisey yapmadim dinelndim ettim olmadi 2. De kafama takmadim normal isime gittim geldim devamli hareket halindeydim dusunmemeye calistim sırf agir kaldirmamaya dikkat ettim o kadar cok sukur allah yuzumuze guldu 25 haftalik olduk bile. Hic bir belirtim olmadi ne agrim ne sizim 7. Günde kasigima bicak saplanir gibi olunca supjelendim dedim bi bakayim test yapmistim cok acik 2. Cizgi gormustum 10. Gun betada tam cikmisti artik . Ama sonrqsi ne bulanti ne bisey hic bisey olmadi sukur
OnlyBaby Youngmotherr evet pamuk gibi oldum şuan nedense tutacağına dair çok büyük sevincim var .. :)
OnlyBaby 64Demet64 vay be 7. Günde çıktı demekki, bu tüp bebek yapılırken çatlama iğnesindeki gibi 14. Günü bekleyin diyolar mı
64Demet64 OnlyBaby aslinda kan tahliline kadar idrar testi yapmayin deniyor cunku kan a once karisiyormus idrara sonra hcg hormonu. He bide igne yuzunden yapmamak gerek ama iste benide dürttu biseylee yaptim silik cizgi cikmisti 10. Gunde kan baktilar vardi ama bir hafta sonra tekrarlandi yukselme olacakmi diye oyle iste.
OnlyBaby 64Demet64 oda stresli ya ben düşünüyorum 15 gün yapsam silik çıksa sonra beta düşermi düşmezmi diye
64Demet64 OnlyBaby vallah ilk bas 2 sene olmayinca her gecikmede oldu sanip bin tane test yapardim. 2 sene sonra klinige gidip kontrol olup sorunlarimiI ogrenince tedavi sureci beklemesi oldu. 1 . Denedik olumsuz oldu 2. Denedik cok sukur tuttu sonra beta bakildi 1 hafta sonra tekrar bakildi onun stresi vir kac gun sonrasi kese icin gittik rahatladik ondan bir hafta sonra kalp atisi icin gelin dediler bu sefer onu stresi sardi onuda gectik sonra her ay bir korku stres hersey yolundamj derken insanin kaygisi hic bitmiyor
OnlyBaby inciata ayy ciddi misin aşkım ya :) tüp bebekte de bi süre beklenmesi lazım dimi hcg nin vücuttan atılması için
inciata OnlyBaby canım zaten şöyle söyliyim çatlatma iğnesi ovitrelleydi benim zamanımda onu transferden önce vuruluyorsun obu oluyor 2 gün sonra 2gün ordan 5.güne giderse embriyo 6 ordan 8 gün yapar transferden 5 gün sayarsan 14 yapar canım vücuttan atılmış oluyor hatta ilk tüp bebeğimde 5.günü negatifti.2. tüp bebeğimde kanda 31le öğrendim:)
OnlyBaby 64Demet64 o zaman şöyle hcg hormonu yükselir evet ama kimyasal görüp üzülmemek adına bana 21. Gün kan testi ol dedi erken olursam yükselmesini beklicem çünkü