alagulgoz bitterciko bayramdan sonraya kalmaya razıyım ama bayramda doktorumuz olmayacak nöbetçi doktora kalacağız 🤦 napsam doğar acaba son bir haftayı değerlendirsem 😅
Dilek1903 alagulgoz benimde doktor bayramda olmicak daha 36+5 iz ama daha bayrama var bayramda 38+ larda olacağız ya oğluşum erken gelmek isterse bir anda sancım gelirse nöbetçi doktor istemiyorum inşallah doktorumuz gelmeden gelmez sıpa 😂
alagulgoz Dilek1903 kendimi bu hafta doğuracakmışım gibi adapte ediyorum evrene mesaj gönderiyorum belki olur 😅
alagulgoz Dilek1903 siz kendinizi bu haftalarda yormayın ama erken doğum olmaması adına bayramdan sonra tüm taktikleri denersşniz hemde kendi doktorunuzla olursunuz inşallah 🤗
alagulgoz bitterciko evimin tüm işini kendim yaptım ailem yanımda değil ben şehir dışındayım buna rağmen tık yok 😅😅
bitterciko alagulgoz al benden de aynı . Daha 2 gün önce koltuk sildim . Tüm evi cam pencere temizledim . İnat etti doğmuyor
bitterciko inciata bu doktorlar ve inatlarını anlamıyorum . Bende serklaj var sancım var ve bu sancı rahmi parçalayabilir demişti diğer doktor
Bet1 bitterciko bende haftaya cuma gidicem 36+4 te zaten sancım çok çıkıyor bir önceki erken doğum oldu 34te bunda da servikal kisaligim var 38 de bayramdan sonra ya gün verir inşallah 38+0 da doğuma alsınlar istiyorum
inciata bitterciko canım eğer gerçekten gidiyorsa gitsin 1 saati 1 haftaya eş değermiş ciğerleri felan tam gelişsin diye bekliyorlar
Bet1 bitterciko şehir Hastanesi’ne gidiyorum Ankara da biraz zor veriyorlar bende bayram öncesi belli olsun istiyorum. Zaten acil bir şeyde gene gidicez.
bitterciko Bet1 bana arefe günü verdi şehir hastanesi doktoru ama ebeler de o güne yazmayız biz acilden gir ağrım var de diyorlar iyice kafam karıştı
Ozlemtanirr Bende de aynı durum 37+5 oldum ağrın olursa gel dedi bayramdan önce doğurmam lazım 😂😂 Salı günü kontrole gitcem daha hiç alttan muayene de olmadım bebek baş aşağı döneli zaten 1 aydan fazla oluyor nasıl olcak hiç bilmiyorum
bitterciko Ozlemtanirr benim ki dönmüş ama zaten sezaryen olacak . İnşallah hayırlı haberler alırsınız sizde ❤️
bitterciko inciata keşke gidebilecek gibi olsa her gün kıvranıyorum ağrıdan sancıdan . Sürekli serum verip ağrıyı geçici olarak kesmeye çalışıyorlar . Günde 8 saatim hastanede geçiyor ve en yakın hastane 70 km uzaklıkta maalesef