bitterciko Hafta diye tutturdu doktor arefe gel dedi . Kadın doğum acil ben bu güne veremem sabah çık gel ağrım var de ddedi . Ben bu çocuğu bu gidişle doğuramayacağım . Dün acile gittim sancı 80 lerde çıkıyor ama düzensiz . Nolcak benim sonum 🥲
Elifmom bitterciko Kız ben de gittim bana da vermediler haftaya geldiler yani bu salı günü 37+4′üm �nşallah verirler çünkü benim bebeğim de 3 hafta önden gidiyor yani Bebek 40 haftalık olacak ben çok zorlanıyorum belirsizlik insanı mahvediyor
Aysnrbtnn bitterciko aynı durumdayım 37+1 ağrım oluyor ama açıklık vs yok sancı da çıkmadı çatı muayenesi yapıldı ama nişan da gelmedi 🫠 doktorumda yıllık izine çıkıyor pazartesi temmuzda dönecek vay halime 4 gün içinde doğursam ne güzel olurdu 😂
Deletedmom_116 Ben doguramadim ki daha dur sriani bekle sjsjs😂😂ben 50 haftalık cikarcam bu gidişle ajhaah
bitterciko Elifmom benimde 2 hafta önden gidiyor ama vermediler maalesef. Bi de doğuma kadar kontrole de gelme dediler
alagulgoz Kızlar bende 37+3 üm doktor haftada kontrole nstye çağırıyor ama bende tık yok karnım hala yukarıda bebek baş aşağı nstde sancı düzensiz ama ben hiçbir şey hissetmiyorum acaba bayramdan sonraha kalırım diye düşünmeye başladım 🙈🤗