Ayselsilahimigetir Yildiz34 alt katta kayınvalidem var görümcem var ama o çalışıyor esimde destek olur kayınvalidem yardim eder bakicaz artik bi sekilde yeterki sağlıkla doğsunlar 😌 hic hastane de yatınız mi bana cogul gebelikler 30dan snra hstanede yatiyor dendi de
Yildiz34 Ayselsilahimigetir yok ya, cok az kiside oluyordur bence, anormal durumlarda, kanama olmasi durumlarda yatiliyordur Ben 34 deyim suan, hic oyle yatma durumu olmadi hastane de yada evde. Hic bir aktivitem aksamadi cok sukur
Ayselsilahimigetir Yildiz34 oh maşallah ne guzel 3üz olunca daha bi endişeli oluyorum haliyle hakkımızda hayırlısı artik 🙂
Svgi06 Yildiz34 Ben tek yumurta ikizine hamileyim 30 haftadayım yatış verdi doktorum tek yumurtada yatış öneriliyor keseleri aynıysa riskli oluyor çift yumurta daha avanjlı
Yildiz34 LamiyaCetinkaya ben de merak ediyorum ama normal dogum yapan cokmus, soyle bir arastirdim da, ama maalesef doktorumuz sezeryana yonlendiriyor. Fazla kilo almadim aslinda, herdey normal ama sezeryan olcak gibi.
LamiyaCetinkaya Yildiz34 Okuduğum kadarıyla profesyonel bir ekiple normal doğum mümkün, ama ameliyat odasında olması gerekiyormuş. İlk Bebek normal doğumla gelip diğeri gelmezse veya sıkıntı olursa hemen ameliyata alınabilsin diye. Fol yok yumurta yok bunları okuyorum 😂
Busra__06 123efm- hayır çok ufak sancılar çıktı ben doktora ciğer geliştirici ne zaman vurulalım deyince erken doğum riskin yok şu an ama yinede vuralım dedi
123efm- Bizde 32+5 olduk sancım cıkdı gecen gün şimdi şükür yok iki doz çiğer geliştjirici oldum ve evde beklemedeyim doktor 15 güne doğarlar dedi servikal kısalık 3 cm altına düşmüş
Esxra LamiyaCetinkaya merhaba ben cift yumurta ikizlerine hamileyim 31+1 haftalik. Suan iki bebeginde kafasi asagida yani normal doguma müsait oldugu icin doktorumda bende normal dogumu bekliyoruz insallah🥰
LamiyaCetinkaya Esxra ay inşallah herşey güzel ilerler, ben burda hep sezeryan görüyorum da merak ettim acaba normal doğumla ikiz bebek dünyaya getiren var mı diye❤️
Esxra LamiyaCetinkaya tesekkür ederim insallah🥰 ben almanyada yasiyorum burda cok var ikizleri normal doguran.. türkiyede zaten sezaryen cok oluyor anlamadigim bir sekilde